Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

GigIn - δημιουργία web πλατφόρμας
10 October, 2010

GigIn.com: Η μουσική γίνεται παγκόσμια από τη στιγμή της σύλληψής της

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανάπτυξη της μεγαλύτερης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μουσικής συνεργασίας μέσω διαδικτύου, του www.gigin.com. Βασισμένο στην ιδέα της αξιοποίησης της μουσικής ως μιας γλώσσας παγκόσμιας επικοινωνίας, το GigIn είναι ένα νέο δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης με επίκεντρό του τη μουσική δημιουργία και στόχο να φέρει κοντά ταλαντούχους δημιουργούς από όλο τον κόσμο, να αποτελέσει βήμα προβολής της συλλογικής δουλειάς τους και να ενώσει μουσικές κουλτούρες από όλο τον κόσμο.

Η βασική λειτουργία του GigIn είναι αυτή ενός studio ηχογράφησης μέσω διαδικτύου που επιτρέπει σε διαφορετικούς χρήστες από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη να συνεργαστούν στη δημιουργία μιας κοινής μουσικής σύνθεσης. Η Apogee ανέλαβε εξ’ολοκλήρου την ανάπτυξη αυτής της νέας ηλεκτορνικής πλατφόρμας αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και διασφαλίζοντας την απόλυτη εμπειρία χρήσης για τους επισκέπτες του GigIn. Αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία της σε θέματα software & website development και σε συνδυασμό με πρωτοποριακές εφαρμογές που βελτιστοποιούν την ηχητική ηχογράφηση και επεξεργασία, παρέδωσε στο κοινό μια συναρπαστική νέα μουσική εμπειρία κυριολεκτικά χωρίς κανένα σύνορο!

Η πλατφόρμα του GigIn είναι μια ιδέα της BeIn Inc.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;