Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee Information Systems παρουσιάζει την ιστοσελίδα του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας
9 September, 2022

Η Apogee είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ανέλαβε και εκτέλεσε τον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθήνας. Η νέα ιστοσελίδα είναι ένας εύχρηστος και σύγχρονος ιστότοπος που παρέχει ενημέρωση για τη λειτουργία, τις δράσεις και τα μέλη του Επιμελητηρίου.

Στόχος του www.italia.gr είναι να καταστεί μία ηλεκτρονική ενημερωτική αλλά και αλληλεπιδραστική πλατφόρμα όπου κάθε επισκέπτης θα μπορεί να ενημερώνεται για τις προσφερόμενες υπηρεσίες, τις εκδηλώσεις, παλαιότερες και προσεχείς, τις δραστηριότητες και τα τελευταία νέα. Παράλληλα, παρέχει πληροφορίες γενικού και ειδικού ενδιαφέροντος για τα συνεργαζόμενα μέλη, για την επικοινωνία με το Επιμελητήριο, καθώς επίσης και οδηγίες εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ένταξη σε αυτό ως μέλος.

Αποβλέποντας στην πλήρη εξυπηρέτηση των αναγκών του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, η Apogee δημιούργησε την εξατομικευμένη διαδικτυακή πλατφόρμα (custom web). Η πλατφόρμα έχει δυνατότητα προσαρμογής σε κάθε συσκευή και οθόνη, εξυπηρετώντας τον σκοπό της διαυγούς διαδικτυακής παρουσίας όχι μόνο του Επιμελητηρίου, αλλά και όλων των μελών στήριξης αυτού. Το νέο italia.gr διευκολύνει επίσης, την αναζήτηση νέων εμπορικών συνεργατών, την προώθηση ελληνικών προϊόντων στην Ιταλία μέσω της συμμέτοχης στο ιταλικό newsletter, την παροχή υπηρεσιών τηλε-διερμηνείας και μετάφρασης καθώς και την παρουσίαση προωθητικού υλικού κάθε μέλους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Apogee, Νεκτάριος Μπαζιώτης, δήλωσε ότι “Το έργο που επιτελεί το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο είναι εξαιρετικά σπουδαίο για την από κοινού ανάπτυξη των δύο χωρών, καθώς και την ενδυνάμωση της συνεργασίας τους. Στην Αpogee χαιρόμαστε ιδιαίτερα και ευχαριστούμε που μας δόθηκε η δυνατότητα, να συνεισφέρουμε στην ενίσχυση αυτής της σύμπραξης ανάμεσα στην Ελλάδα και Ιταλία.”

Το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Αθήνας ιδρύθηκε το 1952 με σκοπό την ανάπτυξη και την προώθηση της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Ελλάδας και της Ιταλίας. Η σημαντική συμβολή του Επιμελητηρίου στην ανάπτυξη των εμπορικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών αναγνωρίστηκε επίσημα από το Ιταλικό κράτος βάσει του νόμου 518/1970. Σήμερα, αριθμεί πάνω από 1000 μέλη και αποτελεί τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη των ιταλικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και των ελληνικών επιχειρήσεων που προσδοκούν να επεκτείνουν την δραστηριότητα τους στην Ιταλία, ενώ ως μέλος της Ένωσης Ιταλικών Εμπορικών Επιμελητηρίων (Assocamerestero) είναι παρών σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, ενισχύοντας την εξωστρέφεια των μελών του.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005, δραστηριοποιείται στις χώρες της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη σε custom εφαρμογές ίντερνετ. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, το European Institute of Public Administration, το North Sea Region Interreg Programme, το EuroMed Justice και Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA), το Università Cattolica del Sacro Cuore κ.α.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-Information-Systems-launches-a-new-website-for-the-Italian-Hellenic-Chamber-of-Commerce-of-Athens.530/", "el", "news", "530", "", "", "2024-04-27 15:09:03",
                                         "3.16.15.149 ", "0.1562271",
																				 "0.023447275161743", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Saturday 27th 2024f April 2024 03:09:03 PM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-Information-Systems-launches-a-new-website-for-the-Italian-Hellenic-Chamber-of-Commerce-of-Athens.530&vf=base&vI=apogee5
Referer: