ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΛΥΣΕΙΣ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Η επιτυχία χρειάζεται συνειδητή προσπάθεια και μια προσέγγιση βήμα προς βήμα, δίνοντας μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρια και διατηρώντας υψηλά πρότυπα ποιότητας. Η προσφορά, παροχή λύσεων και η ανάπτυξη είναι η πορεία που ακολουθούμε.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

(n)STEPS

Ιδρύθηκε το 2002, με έδρα την Θεσσαλονίκη, και πολύ άμεσα η Apogee Information Systems εστίασε το ενδιαφέρον και τις δραστηριότητες της σε διαδικτυακές υπηρεσίες και λύσεις. Το Νοέμβριο του ίδιου έτους  έκανε την είσοδο του στην αγορά το πρώτο προϊόν της  Apogee Information Systems το e-Protocol ως αποτέλεσμα μιας πολύ καλά οργανωμένης εργασίας Έρευνας & Ανάπτυξης που είχε εστιάσει στις ανάγκες της αγοράς προκειμένου να αναπτύξουμε το σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικού περιεχομένου Essence. To Apogee Essence ως τελική ονομασία του βασικού προϊόντος της Apogee, αποτελεί μια πολύ δυνατή και ευέλικτη πλατφόρμα με προοπτικές για αποδοτικές δημιουργίες που ποικίλουν από την εμπορική ιστοσελίδα μέχρι κάποιο περίπλοκο πολυλειτουργικό portal. Μετά την ανάπτυξη του  e-Protocol  και του Essence, οι ανάγκες των πελατών της Apogee οδήγησαν στην ανάπτυξη μιας δική τους αποκλειστικής σουίτας διαχείρισης έργων που ονομάστηκε Team, καθώς και στην ανάπτυξη υπηρεσιών διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Η διεύθυνση της εταιρείας αποτελείται από διακεκριμένους επαγγελματίες με εξειδίκευση πάνω στον τομέα των Συστημάτων, Πληροφορικής και του Μαρκετινγκ μέσω διαδικτύου.  Επίσης, η πολυποίκιλη παρουσία μας στις ευρωπαϊκές αγορές , σύμφωνα με το εκτεταμένο δίκτυο των αξιόπιστων συνεργατών μας και των μεταπωλητών μας καθώς και των υποκαταστημάτων μας στις Βρυξέλλες και στη Βαρκελώνη  έχει δώσει την δυνατότητα στην Apogee να προσφέρει απόλυτη ποιότητα υπηρεσιών και να καθιερώσει ένα δρόμο για μελλοντικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη.