Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

H Apogee Information Systems ανέπτυξε το ηλεκτρονικό κατάστημα της Area Domus
1 June, 2023

Χρησιμοποιώντας τις τελευταίες σύγχρονες και λειτουργικές τεχνολογίες, η Apogee Information Systems ανέπτυξε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα βασισμένο στις ανάγκες της Area Domus για ταχύτητα και σύγχρονη σχεδίαση.

Το areadomus.gr είναι ένα κατάστημα επίπλων και ειδών σπιτιού υλοποιημένο χρησιμοποιώντας το Essence CMS της Apogee. Η δομή, η σχεδίαση, η εμφάνιση και η ταχύτητα ανταπόκρισης της ιστοσελίδας έχουν βασιστεί σε συνδυασμούς προγραμματιστικών τεχνικών και τεχνολογικών εργαλείων προκειμένου να εξασφαλιστεί το καλύτερο αποτέλεσμα για τον πελάτη.

Στο νέο e-shop της Area Domus κάθε επισκέπτης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί στα διακοσμητικά και τα έπιπλα της εταιρείας, να εντοπίσει προσφορές και νέα προϊόντα, χάρη στο ειδικό design που έχει επιλεγεί. Το κεντρικό μενού και τα φίλτρα αναζήτησης διευκολύνουν τους επισκέπτες να πραγματοποιούν στοχευμένη περιήγηση και αγορές σε σύντομο χρονικό διάστημα, ικανοποιώντας άμεσα τις ανάγκες τους. Επίσης υπάρχει ενσωματωμένη δυνατότητα πληρωμής με κάρτα πιστωτική, χρεωστική και PayPal.

Η Area Domus είναι μια εισαγωγική και εμπορική εταιρεία επίπλων και φωτιστικών γενικής χρήσης, με βασικό στόχο τη διακόσμηση. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1976 ως εταιρεία εμπορίας επίπλων διακόσμησης και σήμερα διαθέτει τέσσερις εκθεσιακούς χώρους σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Η Area Domus είναι υπεύθυνη για την διαχείριση πελατών, την πώληση, την παράδοση και την εγκατάσταση των αντικειμένων. Επιπλέον, λειτουργεί τμήμα εσωτερικής διακόσμησης όπου παρέχεται ειδική βοήθεια στους πελάτες. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον τομέα των συμβάσεων/έργων, με πάνω από 100+ ολοκληρωμένα έργα μεγάλης κλίμακας. Η Area Domus έχει μπει και στον χώρο της εκπροσώπησης εταιρειών, καθώς από τον Δεκέμβριο του 2004 είναι ο μοναδικός επίσημος αντιπρόσωπος της Kartell S.p.A στην Ελλάδα.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005, δραστηριοποιείται στις χώρες της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση σε custom εφαρμογές ίντερνετ. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, το European Institute of Public Administration, το North Sea Region Interreg Programme, το EuroMed Justice και Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA), το Università Cattolica del Sacro Cuore κ.α.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-Information-Systems-developed-the-new-e-shop-for-Area-Domus.534/", "el", "news", "534", "", "", "2024-04-27 12:59:08",
                                         "18.117.216.36 ", "0.1385429",
																				 "0.023695945739746", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Saturday 27th 2024f April 2024 12:59:08 PM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-Information-Systems-developed-the-new-e-shop-for-Area-Domus.534&vf=base&vI=apogee5
Referer: