Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Περιοδικό ‘Γαληνός’
8 August, 2009

H Apogee Information Systems ολοκλήρωσε επιτυχώς τη δημιουργία του νέου ιστοτόπου του Περιοδικού Γαληνός, μιας Πανελλήνιας Διμηνιαίας Ιατρικής 'Εκδοσης από τον εκδότη Κ. Γ. Στασινόπουλο. Η νέα ιστοσελίδα φιλοξενεί όλες τις πληροφορίες για τις εκδόσεις του περιοδικού και παρέχει λειτορυγίες σύνθετης αναζήτησης στα περιεχόμενα και τα άρθρα των διμηνιαίων εκδόσεων οτυ περιοδικού.

Το website χαρακτηρίζεται από μια απλή και φιλική προς το χρήστη επιφάνεια η οποία υποστηρίζεται από ένα δυναμικό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου κατάλληλο για κάθε είδους υλικό προς δημοσίευση από τον εκάστοτε διαχειριστή. Στόχος του συστήματος είναι να αποτελέσει ένα ολοκληρωμένο και αυτοματοποιημένο εργαλείο διαχείρισης κειμένου, εγγράφων, εικόνας και βίντεο/ήχου επιτρέποντας παράλληλα την εύκολη αναζήτηση, ανάκληση και προβολή του περιεχομένου.

Ο Γαληνός αποτελεί το μόνο ιατρικό περιοδικό που δεν ανήκει σε εταιρεία, σύλλογο ή άλλο ελεγχόμενο φορέα. Το περιοδικό χαρακτηρίζεται από  διάρθρωση της ύλης κατά κατηγορία εργασιών και από Συντακτική Επιτροπή συγκειμένη από διακεκριμένους καθηγητές, εντεταλμένους ή μη, Υφηγητές και Επιμελητές Πανεπιστημιακών κλινικών του ΑΠΘ. Το βήμα του "ΓΑΛΗΝΟΥ" είναι ελεύθερο για επιστημονική παρουσία κάθε ιατρού, Έλληνα ή μη. Η αξιόλογη παρουσία του περιοδικού στον ιατρικό κόσμο η συμμετοχή και η ζήτηση του οποίου επισφραγίζουν κάθε προσπάθεια και προοπτική
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;