Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

CamUp: ένας νέος τρόπος να συνδεθείς
4 April, 2011

Η Apogee Information Systems με επιτυχία ολοκλήρωσε μια νέα διαδικτυακή πλατφόρμα με το όνομα CamUp.com.  To CamUp είναι ένα νέο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που επιτρέπει online βίντεο-διασκέψεις και ουσιαστική διάδραση μεταξύ των χρηστών.

Ιδρύθηκε από 3 μαθητές του European School of Economics και σκοπεύει να αλλάξει το τοπίο της ψηφιακής διασκέδασης επαναστατώντας στην καθιερωμένη  online επικοινωνία.

Οι χρήστες μετατρέπονται από παθητικοί θεατές σε ενεργούς συμμετέχοντες. Το CamUp προσφέρει ασυναγώνιστη ποιότητα στην διάδραση με ομάδες ανθρώπων : οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν εικονικά δωμάτια μαζί με τους φίλους τους όπου μπορούν να μοιραστούν μέσα όπως ήχους, εικόνες και βίντεο. Μπορούν να μοιραστούν αυτά τα μέσα σε πραγματικό χρόνο, να παίξουν multiplayer παιχνίδια και να συνομιλούν σε κοινά chat.

To CamUp είναι μια ειδυλλιακή πλατφόρμα, για να μπορούν οι χρήστες να προβάλουν την ζωή και την δουλεία τους , να κρατάνε επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα ή απλά να βρεθούν με ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, τα ίδια πάθη και τα ίδια ενδιαφέροντα.

Η ανάπτυξη της διαδικτυακής πλατφόρμας βασίστηκε στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου της Apogee, το Essence.  Το Essence είναι ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που επιτρέπει γρήγορη, ευέλικτη και χωρίς δυσκολίες ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση κάθε ιστοσελίδας ή πλατφόρμας.

Οι προγραμματιστές μας κατάφεραν να πραγματοποιήσουν ένα όνειρο, να ενώσουν διάφορους χρήστες που θέλουν να εκφράσουν τα ταλέντα τους και τις ιδέες τους με την χρήση της web κάμεράς τους.


Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;