Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee παρουσιάζει την πρώτη φάση του νέου προγράμματος OMS για τo North Sea Programme
24 May, 2022

Μετά από μια σύντομη περίοδο προσαρμογής, το ενημερωμένο Online Monitoring System (OMS) του NSRP (North Sea Region Programme) επανακυκλοφόρησε, επικαιροποιημένο, διαδικτυακά στις 17 Δεκεμβρίου 2021, σηματοδοτώντας το πρώτο κάλεσμα για υποβολή αιτήσεων για την περίοδο 2021-2027. Με ενθουσιασμό καλωσορίζουμε τους νέους και παλαιότερους χρήστες στο ενημερωμένο σύστημα και ανυπομονούμε να δούμε τα έργα τους να παίρνουν ζωή!

Το NSRP υποστηρίζει διακρατικά αναπτυξιακά προγράμματα των χωρών της Βόρειας Θάλασσας. Ως μέρος της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το πρόγραμμα βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας, επενδύοντας σε πρωτοπόρα σχέδια και λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόγραμμα χρηματοδοτεί τη διασυνοριακή συνεργασία για να ενθαρρύνει πράσινες και βιώσιμες ιδέες για τα 60+ εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην περιοχή. Συνολικά 957 δικαιούχοι και από τις επτά χώρες εταίρους συμμετέχουν στα 73 έργα της Περιφέρειας της Βόρειας Θάλασσας της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Η καινοτόμος σκέψη και οι επεκτάσιμες λύσεις αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε έργου που χρηματοδοτεί το North Sea Region Programme. Το Πρόγραμμα συχνά εμπλέκεται σε πιλοτικά έργα για τον έλεγχο και την προώθηση της αποτελεσματικότητάς τους καθώς και σε τεχνολογίες αιχμής.

Το NSRP συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισχυρής, πράσινης οικονομίας, βοηθώντας τους καινοτόμους να εφαρμόσουν τις ιδέες τους, μέσω έργων που ευθυγραμμίζονται με τις ευρωπαϊκές ατζέντες, όπως η Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ. Το όραμα του προγράμματος είναι η εξέλιξη της περιοχής της Βόρειας Θάλασσας σε εύρωστο και διεθνή κόμβο βιώσιμων και καινοτόμων επιχειρηματικών μοντέλων. 

Στα τέλη του 2021, το North Sea Region Programme ανακοίνωσε την πρώτη ανοιχτή πρόσκληση για τη νέα του πρωτοβουλία, για την περίοδο 2021-2027. Το νέο πρόγραμμα θα υποστηρίξει τις βασικές πολιτικές της ΕΕ, ακολουθώντας πιο αειφόρες στρατηγικές. Οι βασικές προτεραιότητες είναι η ενίσχυση της οικονομίας στην ευρύτερη περιοχή της Βόρειας Θάλασσας, η προώθηση ενός πιο βιώσιμου τρόπου ζωής, η μείωση της ρύπανσης, η ανάπτυξη της βιοποικιλότητας και η οικοδόμηση μιας καλύτερης διακυβερνητικής συνεργασίας.

Η πρόσκληση ήταν ανοιχτή για μικρής κλίμακας έργα, προσκαλώντας τόσο τους οργανισμούς που είναι εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα όσο και αυτούς που δεν έχουν συμμετάσχει σε έργο του Προγράμματος στο παρελθόν. Ο πρώτος γύρος αιτήσεων έχει ήδη ξεκινήσει. Έχουν ληφθεί συνολικά 21 αιτήσεις - 18 Expressions of Interest και 3 Applications για Small-Scale Projects - στην πρώτη φάση και 24 Full Applications στη δεύτερη. Πλέον αναμένονται οι διαδικασίες αξιολόγησης και τελικής επιλογής τους, οι οποίες θα ολοκληρωθούν μέσω του OMS.

Η Apogee εφήρμοσε την εμπειρία της και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για να αναβαθμίσει το Online Σύστημα Παρακολούθησης του NSRP, τόσο όσον αφορά την αλληλεπίδραση ανάμεσα στο χρήστη και το περιβάλλον, όσο και τις λειτουργίες του συστήματος. Ο στόχος αυτής της νέας έκδοσης είναι η αναβάθμιση του υπάρχοντος OMS, με στόχο την παροχή μιας πιο ολοκληρωμένης εικόνας όλων των λειτουργιών του έργου και του προγράμματος. Αυτό θα βελτιώσει την ικανότητα του προγράμματος να διαχειρίζεται και να επιβλέπει τις λειτουργίες του, θα αυξήσει τα μέτρα ασφάλειας και ελέγχου ταυτότητας και, συγχρόνως, θα οδηγήσει στην πλήρη ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών.

Η πρώτη πρόσκληση υποβολής αιτήσεων ήταν και η πρώτη ευκαιρία των χρηστών του OMS να χρησιμοποιήσουν το ενημερωμένο περιβάλλον του συστήματος και να βιώσουν μια βελτιωμένη διαδικασία υποβολής, που παρέχει μεγαλύτερη συμμετοχή και διευκολύνει τη διεξαγωγή της διαδικασίας. Αυτό περιελάμβανε την πλήρη ψηφιακοποίηση της αίτησης. Η Apogee παρέδωσε μια ολοκληρωμένη διαδικασία ψηφιακής υπογραφής που μειώνει τον χρόνο που δαπανάται για κρίσιμα βήματα της υποβολής, από ώρες σε λίγα μόλις λεπτά.

Το Σύστημα Παρακολούθησης IVB, που αναπτύχθηκε αρχικά από την Apogee το 2010, καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του Προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αιτήσεων και της αξιολόγησης. Το 2015, η Apogee ανέπτυξε το VB OMS για το Πρόγραμμα 2014-2020 για την καλύτερη παρακολούθηση και τη διαχείριση μιας μεγάλης ποικιλίας πολύπλοκων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών επικοινωνιών και της αναφοράς δικαιούχων. Δώδεκα χρόνια αργότερα, είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε να υποστηρίζουμε το Πρόγραμμα την περίοδο 2021-2027.

Η Apogee Information Systems είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στους αναδυόμενους επιχειρηματικούς τομείς και στις τεχνολογίες του σήμερα, συγκεκριμένα σε Προσαρμοσμένες Ιστοσελίδες και Εφαρμογές Διαδικτύου, Λύσεις AI και ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Έργων, Ανθρώπινο Δυναμικό Πληροφορικής και Υπηρεσίες Online Marketing. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού με επίκεντρο την κάλυψη των πραγματικών αναγκών εταιρειών και οργανισμών μεσαίου/μεγάλου μεγέθους. Η ομάδα των ειδικών μας αποτελείται από προγραμματιστές, σχεδιαστές και επιχειρηματίες στρατηγικής με εμπειρία σε εμπορικούς, μη εμπορικούς και εκπαιδευτικούς τομείς. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που είτε σχετίζονται, είτε είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ηνωμένων Εθνών.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;