Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Apogee Information Systems is officially a new member of the European Alliance for Innovation
13 September, 2010

Η Apogee ανακοινώνει σήμερα τη συμμετοχή της ως πλήρες μέλος στην European Alliance for Innovation (EAI). Η EAI δημιουργήθηκε από μια σύ,πραξη προτωποπιακών εταιριών στους τομείς της παραγωγής, έρευνας και σχεδιασμού για να αντιμετωπίσει τις μελλοντικές προκλήσεις στο μέτωπο της ανταγωνιστικότητας στην Ευρώπη με καινοτόμες ιδέες σε πεδία σχετιζόμενα με τις νέες τεχνολογίες. Η βασική αρχή που διέπει την επιχειρηματική αυτή κοινότητα επιτρέπει τη δημοκρατική εκπροσώπηση όλων των ιδεών σε ένα δυναμικό περιβάλλον. Η συμμετοχή μιας επιχείρησης στο EAI επιτρέπει σε κάθε οργανισμό να χτίσει και να ενισχύσει συνεργασίες με σημαντικούς εταίρους μέσω της συμμετοχής σε εκδηλώσης και φόρουμ συνεργασίας που στοχεύουν να γεφυρώσουν το κενό μεταξύ έρευνας, επιχειρηματικότητας και στρατηγικών πολιτικών.

Στην Apogee Information Systems, η ευρηματικότητα είναι μια από τις 3 πρωταρχικές αξίες που μας ωθούν στην επιτυχία μαζί με την ποιότητα και την εξέλιξη. Πιστεύουμε στην αξία της έρευνας ως θεμέλιο της πρωτοπορίας και, γι’αυτό, διοχετεύουμε σημαντική ενέργεια στη διερεύνηση των αναγκών και των αντικειμενικών συνθηκών των πελατών μας και των αγορών τους πριν προσφέρουμε συγκεκριμένες λύσεις. Με το portfolio των υπηρεσιών μας, με χαρακτηριστικό τίτλο ‘we answer’, προσφέρουμε μια σειρά υπηρεσιών έρευνας που μας καθοδηγούν σε διαρκή πρωτοπορία και οδηγούν σε χειροπιαστό επιχειρηματικό αποτέλεσμα.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;