Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

H Apogee Information Systems ολοκληρώνει τη νέα ιστοσελίδα για την σύμπραξη των Συγκοινωνιών Σκιάθου
26 May, 2022

Η Apogee Information Systems στα πλαίσια της επιτυχημένης συνεργασίας της με την σύμπραξη των Συγκοινωνιών Σκιάθου, ανέλαβε και ολοκλήρωσε τον διαδικτυακό ιστότοπο skiathostransports.gr. Η ιστοσελίδα αποτελεί εξολοκλήρου έργο της Apogee, με κύριο στόχο την πλήρη κάλυψη της ανάγκης κάθε ταξιδιώτη της Σκιάθου, για αναλυτική ενημέρωση  για την συγκοινωνία του νησιού όλο το 24ωρο.

Εντός της ιστοσελίδας, οι χρήστες μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα καθημερινά δρομολόγια, τα διαθέσιμα εισιτήρια και τις στάσεις των λεωφορείων. Επιπλέον παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες επικοινωνίας καθώς επίσης και ένας διαδραστικός χάρτης που δείχνει την πορεία του κάθε δρομολογίου στο νησί.

Πέραν των δρομολογίων, η πλατφόρμα περιέχει τα τελευταία νέα του νησιού κατηγοριοποιημένα θεματικά, καθώς επίσης και χρήσιμες τουριστικές πληροφορίες σχετικά με τον προορισμό της Σκιάθου. Από οδηγούς για παραλίες και αξιοθέατα, έως και τηλέφωνα ανάγκης, χρήσιμες συμβουλές και ζωντανή ενημέρωση για τον καιρό του νησιού, όλα βρίσκονται στην ιστοσελίδα.

Το έργο υλοποιήθηκε χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του WordPress και ανταποκρίνεται τεχνικά και ενημερωτικά στις ανάγκες κάθε ταξιδιώτη. Προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη και παρέχει πληροφορίες παρουσιασμένες με έναν σύγχρονο, καλαίσθητο και παράλληλα σαφή τρόπο. Παρέχει εύκολη πλοήγηση για κάθε χρήστη και διευκολύνει την επικοινωνία με το νησί, καθώς συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες τουριστικές πληροφορίες σε έναν ιστότοπο.

Στην Apogee είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να συνεισφέρουμε αποτελεσματικά με τις σύγχρονες και καινοτόμες υπηρεσίες μας στον τομέα του τουρισμού και ιδιαίτερα στο όμορφο νησί της Σκιάθου. Ο επαγγελματισμός μας συνδυασμένος με τις υψηλού επιπέδου ικανότητες των τεχνικών μας οδηγεί πάντα σε ποιοτικά αποτελέσματα όπως το skiathostransports.gr. Ευχαριστούμε τις Συγκοινωνίες Σκιάθου για την εμπιστοσύνη και ευελπιστούμε σε νέες δημιουργικές συνεργασίες.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005, δραστηριοποιείται στις χώρες της Ευρωπαϊκής ‘Ένωσης και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη σε custom εφαρμογές ίντερνετ. Στο πελατολόγιό της εντάσσονται οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, το European Institute of Public Administration, το North Sea Region Interreg Programme, το EuroMed Justice και Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA), το Università Cattolica del Sacro Cuore κ.α.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-Information-Systems-develops-a-new-website-for-Skiathos-Transports-Partnership.527/", "el", "news", "527", "", "", "2024-04-27 15:18:28",
                                         "18.222.184.162 ", "0.1315870",
																				 "0.018827676773071", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Saturday 27th 2024f April 2024 03:18:28 PM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-Information-Systems-develops-a-new-website-for-Skiathos-Transports-Partnership.527&vf=base&vI=apogee5
Referer: