Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Επανασχεδιασμός & ανάπτυξη The School for Gods
23 November, 2011

Η Apogee Information Systems επανασχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα που έχει δημιουργηθεί για το βιβλίο The School for Gods.

Η Σχολή των Θεών είναι ένα μυθιστόρημα για τις Ιδέες και τη φιλοσοφία που εμπνέουν την Σχολή, αλλά ταυτόχρονα και μια προκήρυξη που αναγγέλλει την «Ατομική Επανάσταση», τη γέννηση μιας νέας ανθρωπότητας που θεραπεύεται τελικά από τον πόνο, τον φόβο και τις συγκρουόμενες σκέψεις. Ο συγγραφέας εμπνευσμένος από τον «Dreamer» προσπαθεί να βρει μια μέθοδο για να εγκαταλείψει τις παλιές ιδέες, νοοτροπιίες και προκαταλύψεις ώστε να ζήσει μια Ελεύθερη Ζωή οδηγώντας σ’αυτή μαζί και τους αναγνώστες. Ο τρόπος όμως για να αλλάξει η μοίρα των ανθρώπων είναι να αλλάξουν τα ψυχολογικά πλαίσια, οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω. «Για αυτό το λόγο μια μέθοδος χρειάζεται...ένα σχέδιο διαφυγής. Κανένας δεν μπορεί να το πετύχει μόνος του. Μια σχολή χρειάζεται..Η Σχολή των Θεών».  Στη Σχολή διδάσκεται ότι το ‘όνειρο’  είναι ό,τι πιο πραγματικό υπάρχει.

«Όλη η ζωή σου διαδραματίζεται αυτή τη στιγμή.»

Στην ιστοσελίδα που επανασχεδίασε η Apogee, μπορεί ο αναγνώστης να βρει πληροφορίες για τον συγγραφέα Elio D’Anna,  την Σχολή των Θεών, ένα μικρότερο βιβλίο με μέρη από τα κεφάλαιά του, φράσεις και ρήσεις που συναντά ο ανανγνώστης μέσα στο βιβλίο, νέα, γεγονότα,  και άρθρα σχετικά με την Σχολή. Επίσης υπάρχει ηλεκτρονικό κατάστημα όπου οι αναγνώστες μπορούν να αγοράσουν το βιβλίο που επιθυμούν ανάλογα με την γλώσσα που επιθυμούν (Ελληνικά, Αγγλικά, Ιταλικά, Τούρκικα) είτε στην κλασική μορφή βιβλίου είτε σε ηλεκτρονική έκδοση. Για τις υπόλοιπες γλώσσες ο αναγνώστης μπορεί να βρει πληροφορίες σχετικά με τα σημεία πώλησης που τον ενδιαφέρουν ανά γεωγραφική περιοχή.

Η επανασχεδίαση και εφαρμογή της ιστοσελίδας από την Apogee έγινε με την χρήση του νέου Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence. Το Apogee Essence επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση καθώς και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας, e-shop ή portal.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;