Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Σχεδιασμός νέου Interface για το Online Monitoring System του North Sea Region Programme
12 January, 2018

Η Apogee Information Systems επανασχεδίασε τo interface του Online Monitoring System (OMS) για το North Sea Region Programme. Η αναβάθμιση του σχεδιασμού πλέον αξιοποιεί το νέο λογότυπο του προγράμματος Interreg και παράλληλα χρησιμοποιεί μια ελαφρύτερη χρωματική παλέτα για να βελτιώσει την εμπειρία των χρηστών και να παρέχει ένα συναφές οπτικό αποτέλεσμα σε όλες τις εφαρμογές του NSRP.

Η Apogee υποστηρίζει ψηφιακά τις λειτουργίες των IIIB, IVB και VB NorthSeaRegionProgrammes από το 2007. To Online Monitoring System που ανέπτυξε η Apogee, καλύπτει τις περισσότερες ανάγκες του προγράμματος όπως η υποβολή αιτήσεων, αξιολόγηση, περιοδικές αναφορές, καθημερινή επικοινωνία κ.α.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;