Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee επανασχεδιάζει την ιστοσελίδα dasteri.gr (dasterisystems.gr)
30 August, 2021

Η Apogee Information Systems παρουσιάζει τη νέα ανεπτυγμένη σελίδα της Dasteri, μίας ευρωπαϊκής εταιρείας, που εξάγει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 45 χώρες, με σημεία πώλησης και διανομής σε όλο τον κόσμο, και συνεργάζεται με πολλούς έμπειρους επαγγελματίες.

Η Apogee, υποστηρίζοντας την εξέλιξη της Dasteri, σχεδίασε ένα μοντέρνο περιβάλλον, που υποστηρίζει όλες τις μορφές δεδομένων απεικόνισης και προσφέρει ένα προσβάσιμο, άνετο κι εύκολο περιβάλλον για το χρήστη. Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους και το δομημένο σύστημα διαχείρησης περιεχομένου Essence, το οποίο έχει αναπτύξει, στόχευσε, στην καλύτερη παρουσίαση και κατηγοριοποίηση των προϊόντων, στη δυνατότητα export προϊόντων, στη βελτιστοποίηση της επικοινωνίας καθώς και στη δημιουργία διαδραστικών λειτουργιών όπως την ανάπτυξη φόρμας παραγγελιών και φόρμας αναζήτησης συνεργατών, μεταξύ άλλων.

Στα πλαίσια της δυναμικής ανάπτυξης καινοτόμων λύσεων για την πράσινη ενέργεια η Dasteri επέκτεινε το 2007 τη δραστηριότητά της στην κατασκευή φωτιστικών LED για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, δημιουργώντας έτσι νέες παραγωγικές μονάδες, ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις απαιτήσεις παραγωγής προϊόντων υψηλής τεχνολογίας.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/Apogee-redesigns-the-dasterigr-website-(dasterisystemsgr).531/", "el", "news", "531", "", "", "2024-04-27 10:46:27",
                                         "3.145.173.112 ", "0.1384280",
																				 "0.023348808288574", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Saturday 27th 2024f April 2024 10:46:27 AM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=Apogee-redesigns-the-dasterigr-website-(dasterisystemsgr).531&vf=base&vI=apogee5
Referer: