Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανανέωση ιστοσελίδας ΚΤΕΛ Μαγνησίας από την Apogee
10 April, 2019

Τo ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών του Νομού Μαγνησίας εμπιστέυτηκε για ακόμα μια φορά την APOGEE INFORMATION SYSTEMS για την ανανέωση της Ιστοσελίδας του.

Η υλοποίηση της ιστοσελίδας βασίζεται στη πλατφόρμα συστήματος διαχείρησης περιεχομένου Apogee Essence CMS, που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα εύκολης προσθήκης, μεταβολής και διαγραφής κειμένων, φωτογραφικού υλικού, ενημερώσεων και όποιου αλλού περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;