Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

eipalab: Η Online επιμορφωτική πύλη της EIPA
15 March, 2013

Η EIPA είναι ο κύριος διαμεσολαβητής των προσωπικών θεμάτων των  Ευρωπαικών σχέσεων με την Δημόσια Διοίκηση. Με την συνεισφορά της Apogee, η EIPA πλέον προσφέρει μια γκάμα online επιμορφωτικών λύσεων.

Το i-Learn (eipalab) είναι πλεόν πραγματικότητα. Είναι μια πύλη με εύκολη και άμεση πρόσβαση στις online εκπαιδευτικές λύσεις της EIPA's. Με την ίδια υψηλή ποιότητα και την ενορατικότητα μπορεί να αποδειχτεί μια χρησιμη και πρακτική υπηρεσία όταν δεν έχεις χρόνο για ταξίδια. Η  EIPA είανι ο σωστός πάροχος για ένα περιεκτικό, ενημερωμένο και μοντέρνο επιμορφωτικό πρόγραμμα ανάπτυξης. Τώρα όσοι εγγράφονται στο i-Learn μπορούν να συνδυάσουν τις δικές ενότητες μελέτης και να σχεδιάσουν τα δικά τους πακέτα μαθημάτων, να εγγραφούν σε online μαθήματα, να περιηγηθούν στους καταλόγους, να αιτηθούν  browse the catalogue, request ακουστική εκπαίδευση και πολλά άλλα.

Η Apogee Information Systems με επιτυχία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της νέας Ιστοσελίδας για την EIPALab, χρησιμοποιώντας το δικό της  Web Content Management System Essence και μια e-learning πλατφόρμα ειδικά σχεδιασμένη να καλυψει τις αναγκες των προαναφερθέντων e-learning λύσεων. Το Apogee Essence Web Content Management System είναι ένα δομημένο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών και δεδομένων που επιτρέπει την γρήγορη, ευέλικτη και χωρίς δυσκολίες ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση κάθε ιστοσελίδας. Οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές μας παρέδωσαν μια ειτουργική ιστοσελίδα κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών.Μέσα από αυτομορφωτικές online ενότητες οι συμμετέχοντες μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους μονοπάτη μάθησης. Ξεκάθαρα δομημένο περιεχόμενο που συνδυάζεται με γλωσσάρια, υλικό για δάβασμα, έγγραφα, σύνδεσμους και πλήθος ευκαιριών για διάδραση, αυτο-αξιολόγηση και γρήγορη, αποτελεσματική ενημέρωση για θέματα Ευρωπαικών σχέσεων. Για περισσότερα διαδραστικά μαθήματα, οι εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν online σεμινάρια  με ενημερωμένο περιεχόμενο, σχετικότητα , οπτικές των συμμετεχόντων και επαγγελματική παράδοση του υλικού των μαθημάτων.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;

There seems to have been a slight problem with the database. Please try again by pressing the refresh button in your browser.

We apologise for the inconvenience.


Database error in Apogee Essence CMS: Invalid SQL: insert into ns_log
	                            (`url` , `mode` , `module` , `tid` , `user` , `username` , `time` , `ip` , `php` , `sql` , `sqlcount`  , forv )
                                VALUES ( "/el/news/eipalab-Online-learning-portal-for-EIPA.444/", "el", "news", "444", "", "", "2024-05-02 01:01:16",
                                         "18.220.16.184 ", "0.1493530",
																				 "0.03178882598877", "28"  , ''   ) 
mysql error: Duplicate entry '584240' for key 'ns_log.PRIMARY'
mysql error number: 1062
Date: Thursday 02nd 2024f May 2024 01:01:16 AM
Script: /module.php?module=news&guest=1&l=el&for=eipalab-Online-learning-portal-for-EIPA.444&vf=base&vI=apogee5
Referer: