Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα έκδοση της ιστοσελίδας Wineplus
18 August, 2011

Η Apogee Information Systems σας παρουσιάζει την ανανεωμένη ιστοσελίδα της WinePlus.

Η WinePlus δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια με οτιδήποτε έχει σχέση με το κρασί και τη γαστρονομία.  Οι ασχολίες της ποικοίλουν και πραγματεύονται όλες τις πλευρές με τις οποίες μπορεί να αγγίξει το κρασί τις ζωές μας. Εκδίδει δωρεάν το διανεμόμενο περιοδικό Wine Plus Magazine, διοργανώνει την ετήσια έκθεση κρασιού και προϊόντων γαστρονομίας Χάρτης των Γεύσεων καθώς και την πρωτοποριακή παράσταση γαστρονομίας Βαβυλονία των Γεύσεων. Εκτός όμως από τα παραπάνω, πραγματοποιεί μαθήματα μαγειρικής, γαστρονομικά δείπνα, γευστικές δοκιμές του Wine Club Thessaloniki ’96, οινογαστρονομικές περιηγήσεις καθώς και μεμονωμένες παρουσιάσεις οινοπαραγωγών και αμπελουργικών περιοχών. Όσοι είναι λάτρεις της γεύσης θα αγαπήσουν αυτήν την ιστοσελίδα που είναι διηγηματική, επεξηγηματική, και με μεράκι διαδίδει όση γνώση έχει για το κρασί και την γαστρονομία στους αναγνώστες της.

Η εφαρμογή του επανασχεδιασμού της ιστοσελίδας (σε σχεδιασμό της Redfish) έγινε με την αξιοποιηση των χαρακτηριστικών της πλατφόρμας Apogee Essence. Το ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου  Apogee Essence επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal. 
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;