Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα ιστοσελίδα για το Il Bottaccio Roma
17 June, 2010

H Apogee με υπερηφάνεια παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα του Bottaccio Roma.Πρόκειται για ένα νέο χώρο εκδηλώσεων που στεγάζεται σε ένα παλάτι του 19ου αιώνα στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Δημιουργήθηκε με βάση την εμπειρία δεκαετίας του Bottaccio London, του ευρέως γνωστού χώρου εκδηλώσεων της βρετανικής πρωτεύουσας στον οποίο κατά καιρούς έχουν στεγαστεί εκδηλώσεις εταιριών όπως η Διεθνής Αμνηστεία, η Vogue, η L'Oreal και άλλων. Η  Apogee δημιούργησε μια μοναδική ιστοσελίδα με αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά που θα αντανακλούν την αισθητική και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Bottacio.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της Apogee, Essence, αξιοποιήθηκε πλήρως για να δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα ενημερωτική αλλά και άκρως εντυπωσιακή για το Bottaccio. Η προσθήκη φωτογραφιών και τεχνολογίας flash ήταν μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που αξιοποιήθηκαν στο χτίσιμο της ιστοσελίδας. Τα έργα τέχνης του Bottaccio καταγράφονται πλήρως μέσα από μια πλούσια συλλογή φωτογραφιών που είναι εύκολα προσβάσιμη με τη χρήση flash multimedia. Επιπλέον, η ιστοσελίδα φιλοξενεί βίντεο με εικονική περιήγηση στους χώρους του Bottaccio.

Συνοψίζοντας, η Apogee πέτυχε τη δημιουργία μιας ιστοσελίδας που περιγράφει με επιτυχία τις υπηρεσίες και την ταυτότητα του Bottaccio με τη χρήση τεχνολογίας αιχμής.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;