Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα Ιστοσελίδα για την Οινοποιία Αρβανιτίδη
26 July, 2009

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία και παρουσιάζει σε συνεργασία με τη Redfish τη νέα ιστοσελίδα της οινοποιίας Αρβανιτίδη. Η νέα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από ξεκάθαρη και συνεπή δομή που φιλοξενεί όλες τις σχετικές με την οινοποιία πληροφορίες και λεπτομέρειες. Το περιεχόμενο είναι δίγλωσσο και υποστηρίζεται πλήρως από το Apogee Essence, ένα ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Διαδικτυακού Περιεχομένου που δίνει έμφαση στη δημιουργία δυναμικών ιστοσελίδων που δεν είναι μόνο καλά δομημένες και ελκυστικές ως προς το σχεδιασμό αλλά είναι επίσης και ανιχνεύσιμες στο διαδίκτυο ευρισκόμενες στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

Η Οινοποιία Αρβανιτίδη δημιουργήθηκε το 1999, από τον γεωπόνο Θανάση Αρβανιτίδη και τον αδελφό του Γιώργο. Σήμερα η έκταση των ιδιόκτητων αμπελώνων έχει φτάσει στα 50 στρέμματα, ενώ υπάρχει η προοπτική συστηματικής επέκτασής της, με βασικό κίνητρο την κάλυψη της παραγωγής, αποκλειστικά από ιδιόκτητα αμπέλια, έτσι ώστε η ποιότητα της πρώτης ύλης να είναι πάντα ελεγχόμενη.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;