Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

NSRP Meeting
18 December, 2019

NSRP Meeting

Κατά την συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής στις 18 Ιουνίου, υποβλήθηκαν 18 προτάσεις στην 10η Πρόσκληση ενδιαφέροντος, όπου πάρθηκαν και οι τελικές αποφάσεις.

Το OMS (Online Monitoring System) διευκόλυνε την αξιολόγηση και την online διαδικασία ψηφοφορίας για την 10η Πρόσκληση Αιτήσεων. Συνολικά εγκρίθηκαν 10 προτάσεις και περνάνε στην επόμενη φάση υποβολής.

Λίγα λόγια για το NSRP 2014 - 2020

Το North Sea Region Programme 2014 - 2020 βασίζεται στην γνώση και την εμπειρία που αναπύχθηκε στις προηγούμενες περιόδους του προγράμματος από το ετος 2000. Το NSRP παρέχει την δυνατότητα συναλλαγών και ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ 49 περιφερειών σε 7 χώρες της Βόρειας Θάλασσας. Με προυπολογισμό 167 εκατομμυρίων ευρώ, το NSRP διαχειρίζεται έργα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε δοκιμές και επιδείξεις. Τα έργα διερευνούν τις δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας οργανισμών, συχνά σε συνεργασία, μακροχρόνια. Με παράμετρο την καινοτομία στην τεχνολογία, το πρόγραμμα εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων οργανοτικών δομών με υποστηρικτικά δίκτυα και καινοτόμες πρακτικές.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

 

 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;