Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Το NSRP συνεχίζεται κατά τη διάρκεια του 2019, μέσω του OMS της Apogee Information Systems
18 December, 2019

Το 2019 ήταν ένας ακόμη χρόνος κατα τη διάρκεια του οποίου το OMS (Σύστημα Διαδικτυακής Παρακολούθησης) υποστήριξε το έργο του Προγράμματος για την περιοχή της Βόρειας Θάλασσας. Τρεις χωριστές προσκλήσεις οδήγησαν: στην έγκριση 8 νέων έργων στην Πρόσκληση 9, σε 10 εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για την Πρόσκληση 10 και σε πέντε ακόμη έργα και 9 πλήρεις αιτήσεις που υποβλήθηκαν στην Πρόσκληση 11.

Στην πρόσκληση 9 διατέθηκαν 17,8 εκατ. ευρώ για τα νέα έργα, συμπεριλαμβανομένων 16,8 εκατ. ευρώ από χρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ και 980.000 ευρώ από νορβηγική χρηματοδότηση. Επιπλέον 8,8 εκατ. ευρώ διατέθηκαν για τα νέα έργα της Πρόσκλησης 11, συμπεριλαμβανομένων 8,3 εκατ. ευρώ σε χρηματοδότηση από το ΕΤΠΑ και 489.000 ευρώ στη νορβηγική χρηματοδότηση. Επιπλέον, ένα νέο χαρακτηριστικό στο OMS μας επέτρεψε την υποβολή επεκτάσεων σε υφιστάμενα έργα, με αποτέλεσμα 4 τέτοιες εγκρίσεις και περίπου 2,8 εκατ. ευρώ από τη χρηματοδότηση του ΕΤΠΑ που διατέθηκε σε αυτά.

Το OMS μας διευκόλυνε τη διαδικασία αξιολόγησης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και για τις 3 προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων και παρατάσεις. Οι συνεργασίες πίσω από τις εγκεκριμένες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος μπορούν τώρα να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα και να προετοιμάσουν μια πλήρη αίτηση για την Πρόσκληση 11. Συγχαρητήρια σε όλα τα νέα έργα, ανυπομονούμε να υποστηρίξουμε την υλοποίηση των σχεδίων σας!

Η Apogee υποστηρίζει τις ψηφιακές λειτουργίες των προγραμμάτων IIIB, IVB και VB της Βόρειας Θάλασσας από το 2007. Το Online Monitoring System (OMS), το οποίο αναπτύχθηκε από την Apogee, καλύπτει τη συντριπτική πλειονότητα των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του Προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αιτήσεων και αξιολόγησης, της σύναψης συμβάσεων, της περιοδικής αναφορά και της καθημερινής επικοινωνίας.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NSRP 2014 - 2020

Το North Sea Region Programme 2014 - 2020 βασίζεται στην γνώση και την εμπειρία που αναπύχθηκε στις προηγούμενες περιόδους του προγράμματος από το ετος 2000. Το NSRP παρέχει την δυνατότητα συναλλαγών και ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ 49 περιφερειών σε 7 χώρες της Βόρειας Θάλασσας. Με προυπολογισμό 167 εκατομμυρίων ευρώ, το NSRP διαχειρίζεται έργα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε δοκιμές και επιδείξεις. Τα έργα διερευνούν τις δυνατότητες βελτίωσης της λειτουργίας οργανισμών, συχνά σε συνεργασία, μακροχρόνια. Με παράμετρο την καινοτομία στην τεχνολογία, το πρόγραμμα εστιάζει στην έρευνα και ανάπτυξη νέων οργανοτικών δομών με υποστηρικτικά δίκτυα και καινοτόμες πρακτικές.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, όπως το EIPA (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης), το Πρόγραμμα για την Περιοχή της Βόρειας Θάλασσας και το EuroMed Justice. 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;