Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα ιστοσελίδα και eshop της Macotral SA
6 June, 2011

H Apogee Information Systems σας παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα και το νέο ηλεκρτονικό κατάστημα της εταιρίας Macotral που ολοκληρώθηκε με επιτυχία.

Η εταιρία Macotral ειδικεύεται στα συστήματα βαφής αυτοκινήτων, σκαφών και βιομηχανικών προϊόντων. Παρέχει καινοτόμα τεχνολογικά προϊόντα σε συνδιασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υποστήριξης από το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν αλλά και να αγοράσουν τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτων και σκαφών της εταιρίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος το οποίο βασίστηκε στο σύστημα του Essence.

Το Essence αποτελεί ένα ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal. Οι web designers της Apogee ανέπτυξαν και σχεδίασαν μια σύγχρονη και λειτουργική ιστοσελιδα βασιζόμενοι σε μελέτες, για την αποτελεσματική παρουσίαση των χαρακτηριστικών της εταιρίας αλλά και για την ευκολη πλοήγηση των επισκεπτών στην ιστοσελίδα και στο e-shop.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;