Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Δημιουργία ιστοσελίδας για το JustPhysics
16 July, 2012

Η ιστοσελίδα του JustΡhysics σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apogee με επιτυχία για τον φυσικό κ. Ατρείδη Γιώργο.

Αποτελεί μια προσπάθεια προσέγγισης της επιστήμης της φυσικής από το σχολικό ως το συμπαντικό επίπεδο.Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας περιλαμβάνει σχολικά βοηθήματα για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, επιστημονικά άρθρα , δημοσιεύσεις, καθώς και προσομοιώσεις φυσικής. Οι χρήστες μπορούν να ανατρέξουν σε ιστοσελίδες ερευνητικών κέντρων για τη συλλογή πληροφορίων σχετικών με την αστροσωματιδιακή φυσική, την πυρηνική και σωματιδιακή φυσική και τη γεωφυσική.

Χρησιμοποιώντας το νέο ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence, η Apogee Information Systems, στις 16 Ιουλίου 2012, ολοκλήρωσε το έργο της δημιουργίας ιστοσελίδας Just Physics ώστε να είναι λειτουργικό για όλους τους χρήστης ανάμεσα στους οποίους είναι μαθητές, φοιτητές και επιστήμονες. Το CMS Apogee Essence επιτρέπει την εύκολη διαχείριση, συντήρηση, ανανέωση οποιασδήποτε ιστοσελίδας ή πλατφόρμας.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;