Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανακοίνωση των Βραβείων EPSA για το 2017
23 November, 2017

Το Βραβείο Ευρωπαικού Δημοσίου Τομέα (EPSA), ένας ευρωπαϊκός θεσμός που στηρίζει η Apogee Information Systems από το 2009, ολοκληρώθηκε αισίως με την Εορταστική Τελετή Βράβευσης που διεξάχθηκε στο Provincial Government House του Μάαστριχτ στις 22 Νοεμβρίου:

Η Apogee ανέλαβε τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του EPSA 2017 καθώς και την ανάπτυξη και υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου συστήματος για όλα τα στάδια της διαδικασίας του διαγωνισμού (κατάθεση των αιτήσεων, αξιολόγηση τους από εξειδικευμένη επιτροπή και λήψη της τελικής απόφασης από την ειδική επιτροπή βράβευσης).

Το σύστημα δέχθηκε 150 αιτήσεις από 30 Ευρωπαικές χώρες καθώς και από διάφορα Ευρωπαικά ιδρύματα και Υπηρεσίες. Στις κορυφέες συμμετοχές συμπεριλαμβάνονται η Αυστρία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και η Πολωνία. Απ'όλες τις αιτήσεις που κατατέθηκαν ξεχώρησαν 34 έργα από 18  Ευρωπαικές χώρες και  Ιδρύματα. Στην συνέχεια, στις 26 Σεπτεμβρίου η αρμόδια κριτική επιτροπή συναντήθηκε στο Μάαστριχτ για να επιλέξει μεταξύ των υποψηφίων τους νικητές του βραβείου. Τα 12 έργα που έφτασαν στο τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού προήλθαν από 8 Ευρωπαικές χώρες και μια Ευρωπαική Υπηρεσία.

Οι 3 νικητές που έλαβαν το βραβείο EPSA 2017 είναι οι ακόλουθοι:
  • "Supra-local and Local administrative" απονομήθηκε στο έργο “Nordwärts” που κατέθεσε η πόλη Ντόρτμουντ (DE). 
  • "Regional administrative", απονομήθηκε στο έργο “Open.Heart Project”, πρόταση που κατέθεσε το "Ombudsoffice για Παιδιά και Νέους στο Σαλτσμπουργκ. 
  • "European and National administrative" απονομήθηκε στο έργο “The Co-operation Fund”, από το "European Union Intellectual Property Office.
Η Apogee τους νικητές του βραβείου καθώς και όσους συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;