Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

2ο Ετήσιο Συνέδριο του Euro-Mediterranean Network for Economic Studies
7 December, 2017

Το Euro-Mediterranean Network for Economic Studies (EMNES) ολοκλήρωσε με επιτυχία τη 2η Ετήσια Διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο στις 06-07 Δεκεμβρίου 2017. Η Apogee Information Systems ανέλαβε το σχεδιασμό του Ενημερωτικού Δελτίου «EMNES 2016-2017» του προγράμματος της Διάσκεψης,  των ενημερωτικών πανό και του τρίπτυχου ενημερωτικού φυλλαδίου. Η Apogee συνεχίζει να υποστηρίζει την παρουσία του Δικτύου στον παγκόσμιο ιστό και είναι επίσης υπεύθυνη για τη διάταξη και το σχεδιασμό των εκδόσεων του EMNES.

Το EMNES - ένα έργο συγχρηματοδοτούμενο από το Euro-Mediterranean Economists Association (EMEA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - στοχεύει να προσφέρει ένα ανανεωμένο όραμα για την κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή της Μεσογείου.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;