Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Παράδοση λογισμικού εκφώνησης ανακοινώσεων στο ΚΤΕΛ Μακεδονία
11 October, 2017

Παραδόθηκε στο ΚΤΕΛ Μακεδονία το λογισμικό εκφώνησης ανακοινώσεων που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apogee Information Systems με στόχο την βελτιστοποίηση της ενημέρωσης των επιβατών και την αυτοματοποίηση των εκφωνήσεων των προγραμματισμένων δρομολογίων και των άλλων ανακοινώσεων του Σταθμού.

Το εγκατεστημένο λογισμικό ελέγχει τα καταχωρημένα στο σύστημα δρομολόγια και αναλαμβάνει την αυτόματη εκφώνηση των αναγγελιών σε διαστήματα 10, 5 και 2 λεπτών πριν την αναχώρηση του λεωφορείου. Κατά συνέπεια αποδεσμεύονται οι υπεύθυνοι των εκδοτηρίων από το συγκεκριμένο έργο, ελαχιστοποιώντας παράλληλα την πιθανότητα λανθασμένης αναγγελίας. Εκτός από αναγγελίες δρομολογίων το λογισμικό επιτρέπει την εκφώνηση οποιουδήποτε κειμένου επιλέξει ο υπεύθυνος του εκδοτηρίου.

Επισημαίνεται ότι εκτός από τις εκφωνήσεις, το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την οργάνωση του προγράμματος των δρομολογίων επιτρέποντας στον χρήστη εύκολη προσθήκη εκτάκτων δρομολογίων, αλλαγή ώρας, ακυρώσεις και διαχείριση αργιών. Τα δρομολόγια είναι πάντα ανανεωμένα καθώς οποιαδήποτε αλλαγή που πραγματοποιεί κάποιος χρήστης ενός εκδοτηρίου, εμφανίζεται αυτόματα στις λίστες όλων των χρηστών που είναι συνδεδεμένοι στο σύστημα.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.
 
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;