Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Solinari : Εταιρική Ταυτότητα
6 May, 2013

Η Apogee Information Systems σχεδίασε και ανέπτυξε την ιστοσελίδα της εταιρίας Solinari καθώς επίσης δημιούργησε ένα μοντέρνο λογότυπο, με σεβασμό για την φιλοσοφία της εταιρίας. Δημιουργήθηκαν παράλληλα σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα (facebook & twitter).

Ο όρος “Solinari” σημαίνει στην εμπορευματοποίηση του ελαιόλαδου και άλλων παραγώγων της ελιάς που παράγονται από ανθρώπους που εγγυούνται την ανωτερότητα των προιόντων τους. Αυτό που εκπροσωπεύει, είναι η προσπάθεια να διατηρηθεί η υψηλή ποιότητα του έξτρα παρθένου ελαιόλαδου εφαρμόζοντας την βαθιά γνώση τους σε καινοτόμες τεχνικές παραγωγής. Είναι αρκετά συνηθισμένη η ταύτιση της εταιρίας Solinari με τα ελαιόδεντρα και την πολυ-ετή καλλιέργια και παραγωγή ελιάς στις περιοχές της Αργολίδας, όπου και εδρεύει η εταιρία.

Νέο περιεχόμενο, άρθρα, εικονογραφήσεις και διαδραστική επικοινωνία παρέχονται από τοApogee Essence Web Content Management System πάνω στο οποίο βασίζεται και η ανάπτυξη της ιστοσελίδας. Tο Apogee Essence CMS είναι μια διεπιφάνεια  που επιτρέπει την διαχείριση της δομής και του περιεχομένου κάθε ιστοσελίδας. Ειναι σχεδιασμένο να εξυπηρετεί την περιήγηση σε web περιεχόμενο, την ανανεώσιμη πληροφόρηση και διατήρηση μιας ιστοσελίδας στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Επιπλέον εργαλεία αναπτύσσονται συνεχώς για την αποθήκευση των δεδομένων και τις διάφορες διαδικασίες σε συνάρτηση με τις ανάγκες των χρηστών.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;