Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

CaffExpo
3 April, 2012

Η Apogee Information Systems, ανέπτυξε με επιτυχία τη ιστοσελίδα για το Caffexpo τον Απρίλιο του 2012.

To CaffExpo είναι μια πρωτοβουλία του Universita Cattolica del Sacro Cuore, ερευνητικών κένρων και φοιτητών με σκοπό να καλύψει το μεγάλο θέμα της Expo 2015.

Το CaffExpo, πήρε το όνομά του από την σημασία των λέξεων που το απαρτίζουν. Είναι πνευματικό κέντρο του OPERA και αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ φοιτητών του πανεπιστημίου και του κέντρου EXPOLAB. Σκοπός του είναι μια σειρά από συναντήσεις και συζητήσεις επάνω στο θέμα της EXPO 2015 «Διατροφή του πλανήτη, ενέργεια για τη ζωή». Στόχος είναι να μπορέσει να συνδυαστεί η εμπειρία του Café, με φίλους, σε ένα ζεστό περιβάλλον μαζί με την ευκαιρία για συζήτηση θεμάτων που απασχολούν την εποχή μας, ανταλλαγή απόψεων και ιδεών φοιτητών και καθηγητών του Πανεπιστημίου, και όλα αυτά στο bar του Università Cattolica με έδρα στην Piacenza.

Η Apogee Information Systems, χρησιμοποιώντας το ισχυρό Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence ανέπτυξε την ιστοσελίδα για το CaffExpo. Το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομάνου Apogee Essence, είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι λειτουργικό για όλους τους χρήστες, επιτρέποντας την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση οποιασδήποτε ιστοσελίδας ή πλατφόρμας.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;