Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ιστοσελίδα για την Aria Art Gallery
26 February, 2010

H Apogee Information Systems παρουσιάζει την επίσημη ιστοσελίδα της Aria Art Gallery στο www.ariaartgallery.com. Η νέα, μοντέρνα ιστοσελίδα χαρακτηρίζεται από μινιμαλιστικό αλλά εντυπωσιακό σχεδιασμό και παρουσίαση των προηγούμενων, τωρινών και μελλοντικών εκδηλώσεων και εκθέσεων παρέχοντας ταυτόχρονα και και όλες τις απαραίτητες πληροφορίες ια τους καλλιτέχνες και τον ίδιο το χώρο.

Η πλατφόρμα βασίζεται στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence. Πρόκειται για είναι ένα δομημένο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών και δεδομένων που επιτρέπει τη δημοσίευση περιεχομένου σε διαδικτυακές πλατφόρμες. Βασισμένο στις αρχές της διαχείρισης γνώσης και ηλεκτρονικών αρχείων και εκμεταλλευόμενο την εύκολη μεταφορά δεδομένων μέσα από διαδικτυακά εργαλεία GUI, οι διαχειριστές μπορούν έυκολα να ανακαλούν και να ταξινομούν πληροφορίες κατανεμημένες σε προδιαμορφωμένες κατηγορίες.

H Aria Art Gallery αποτελεί ένα χώρο καλλιτεχνικής έκφρασης που δημιουργήθηκε ως φιλοσοφική προέκταση του ESE. Η τοποθεσία του βρίσκεται στη Φλωρεντία τον τόπο όπου δύο αρχαίες αρχιτεκτονικές συναντιούνται στο Borgo SS. Apostoli. H ARIA είναι μια δυναμική  gallery, με στόχο τη διοργάνωση εκδηλώσεων και την παρουσίαση υψηλής ποιότητας έργων τέχνης. Επιπρόσθετα, η gallery αποτελεί έναν εναλλακτικό τρόπο προώθησης των γνωστών καλλιτεχνών σε νεότερους και στο κοινό που αναζητά την τέχνη του μέλλοντος.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;