Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee επιλέχθηκε για την παροχή υπηρεσιών για το Interact
30 July, 2021

Συνεχίζοντας τη μακρά ιστορία μας στην υποστήριξη οργανισμών και θεσμών της ΕΕ, η Apogee Information Systems επιλέχθηκε να αναλάβει ένα έργο από την ‘Interact’, έναν από τους βασικότερους οργανισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη. Μετά από μια επιτυχημένη προσφορά, η Apogee ανέλαβε την παροχή υπηρεσιών αρχειοθέτησης και καταγραφής για τη βάση δεδομένων του έργου Keep.eu.

Σχετικά με το Keep.eu

Καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση εντείνει τις προσπάθειες για ανάπτυξη και συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών, συσσωρεύονται ολοένα και περισσότερα έργα που χρηματοδοτεί, δημιουργώντας όχι μόνο σημαντικά αποτελέσματα αλλά και ένα πλούσιο ορυχείο πληροφοριών. Προκειμένου να διατηρηθούν αυτά τα έργα όχι μόνο προσιτά, αλλά και χρήσιμα για μελλοντικά εγχειρήματα, η Interact δημιούργησε το Keep.eu, ένα εργαλείο διαχείρισης γνώσης που εστιάζει στις ανάγκες των κύριων ενδιαφερομένων μελών της Εδαφικής Συνεργασίας σε οποιοδήποτε επίπεδο, όπως επίσης και στις ανάγκες του ευρύ κοινού που συμμερίζεται το ενδιαφέρον γι’αυτόν τον τομέα (φοιτητές, δημοσιογράφοι, μεταξύ πολλών άλλων).

Το Keep.eu διαθέτει εκτεταμένα δεδομένα δύο δεκαετιών για έργα, προγράμματα και εταίρους Εδαφικής Συνεργασίας σε όλη την Ευρώπη και προσθέτει ακόμη περισσότερα κάθε λεπτό. Συγκεκριμένα, μέχρι σήμερα το Keep.eu έχει καταφέρει να αρχειοθετήσει πάνω από το 86% όλων των έργων, το 82% όλων των εταιρικών σχέσεων και το 97% όλων των προγραμμάτων.

 

Σχετικά με το Interact

Με το σύνθημα «η συνεργασία λειτουργεί», η Interact έχει γίνει ένας καθιερωμένος οργανισμός που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην Interreg, στη συνεργασία μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ και των περιφερειών της ΕΕ, καθώς και κατά μήκος των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ. Μέσω μιας σειράς στοχευμένων εκδηλώσεων, δημοσιεύσεων και εργαλείων, το Interact στοχεύει να εξασφαλίσει την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και καινοτομίας προκειμένου να προωθήσει τις βέλτιστες πρακτικές και να διευκολύνει τη συνεργασία.

Όσο δύσκολο κι αν είναι, ο στόχος της Interact σχετικά με το Keep.eu υπαγορεύει τη συμπερίληψη των επιτευγμάτων πολλών περισσότερων έργων, συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα των προγραμμάτων interreg, Interreg-IPA CBC και ENI CBC της περιόδου 2014-2020.

 

Σχετικά με τα Πληροφοριακά Συστήματα Apogee

Καθώς οι αγορές γίνονται, συνεχώς, όλο και πιο απαιτητικές και οι τεχνολογικές ανακαλύψεις αποτελούν κομμάτι της καθημερινότητας, οι επιχειρήσεις αναγκάζονται είτε να προσαρμοστούν είτε στην παρακμή. Η Apogee υπήρξε ενεργός παράγοντας διασυνοριακής συνεργασίας για περισσότερα από 15 χρόνια σε διάφορα έργα όπως το Πρόγραμμα για την Περιοχή της Βόρειας Θάλασσας, το Πρόγραμμα Δικαιοσύνης Euromed ή το Ευρωπαϊκό Βραβείο Δημόσιου Τομέα. Με σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας, η Apogee Information Systems όχι μόνο προσαρμόστηκε αλλά και εξελίχθηκε σε μια ομάδα ειδικών προγραμματιστών, σχεδιαστών και επιχειρηματιών στρατηγικής με εμπειρία σε εμπορικούς, δημόσιους και εκπαιδευτικούς πελάτες, προσπαθώντας να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε διαδικτυακές εφαρμογές, προτάσεων τεχνητής νοημοσύνης και ηλεκτρονικής μάθησης, διαχείρισης έργων, ανθρώπινους πόρους πληροφορικής και διαδικτυακού μάρκετινγκ.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;