Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee εγκαινιάζει την σελίδα του 16ου Συνεδρίου με Θέμα: PESTICIDE CHEMISTRY
11 February, 2019

Συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τo Università Cattolica del Sacro Cuore (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιεράς Καρδίας), η Apogee Information Systems ανέλαβε τον επανασχεδιασμό και την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του 16ου Συνεδρίου με Θέμα "PESTICIDE CHEMISTRY". Η σελίδα παρουσιάζει όλες τις λεπτομέριες και πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Piacenza τον Σεπτέμβριο.

Πρόκειται για μια από τις πιο σημαντικές επιστημονικές διοργανώσεις με θέμα τα Φυτοφάρμακα παγκοσμίως. Πραγματοποιείτεαι κάθε δύο χρόνια και φιλοξενείται
από τα ιδρύματα Università Cattolica και University of York.

Το Università Cattolica del Sacro Cuore είναι ένα Ερευνητικό Ιδιωτικό Πανεπιστήμιο που ιδρύθηκε στην Ιταλία το 1921. Είναι το μεγαλύτερο ιδιωτικό πανεπιστήμιο στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Καθολικό Πανεπιστήμιο στον κόσμο. Το Cattolica παρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά τμήματα, καθώς και προγράμματα διδακτορικών σπουδών. Έχει λάβει πέντε αστέρια από το QS Stars, ένα παγκόσμιο σύστημα βαθμολόγησης πανεπιστημίων, στους ακόλουθους τομείς: δυνατότητα εύρεσης εργασίας, επίπεδο διδασκαλίας, εγκαταστάσεις και σύνδεση με τους φοιτητές. Οι βαθμολογίες του QS για το 2017 κατέταξαν επίσης τη Νομική Σχολή του Università Cattolica 80η στον κόσμο. Ως Ερευνητικό Πανεπιστήμιο, το Cattolica διαθέτει 49 ινστιτούτα, 24 ερευνητικά τμήματα, 79 ερευνητικά κέντρα και 5 δια-πανεπιστημιακά κέντρα, με 1.650 ερευνητές που δραστηριοποιούνται σε διαφορετικές επιστημονικές ερευνητικές πρωτοβουλίες.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;