Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Το Apogee Voyager επιλέχθηκε από την Enki Inc. για την παροχή υπηρεσιών έκδοσης εισιτηρίων για το Pacific Park
28 June, 2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Enki Technologies Inc. επέλεξε το Apogee Voyager για να εφαρμόσει μια διαδικτυακή λύση έκδοσης εισιτηρίων για το Pacific Park.

Το Pacific Park είναι ένα από τα πιο διάσημα και κορυφαία αξιοθέατα της Νότιας Καλιφόρνια και βρίσκεται στην προβλήτα της Σάντα Μόνικα. Είναι το μοναδικό λούνα παρκ της Δυτικής Ακτής τοποθετημένο σε προβλήτα, και δέχεται εκατομμύρια επισκέπτες που καταφθάνουν κάθε χρόνο για να απολαύσουν συναρπαστικές στιγμές. Με μια ποικιλία παιχνιδιών και δραστηριοτήτων, το Pacific Park είναι ένας ιδανικός οικογενειακός προορισμός.

Η Enki Inc. εμπιστεύτηκε την ομάδα ειδικών προγραμματιστών και σχεδιαστών της Apogee Information Systems για να αναπτύξουν υπηρεσίες έκδοσης εισιτηρίων για το Pacific Park. Η Apogee δημιούργησε μια λύση που βασίζεται στην εύχρηστη διεπαφή πελατών, στη διευκόλυνση πληρωμών μέσω Stripe, καθώς και σε δυνατότητες όπως αιτήματα βοήθειας και επιστροφής χρημάτων που μπορούν να ολοκληρωθούν πλήρως διαδικτυακά. Επιδιώκοντας να βελτιώσει την εμπειρία του πελάτη, η λύση της Apogee ενσωματώνει επίσης το Apple Wallet, επιτρέποντας την ευκολότερη διαχείριση των εισιτηρίων στο τηλέφωνο των πελατών και την ταχύτερη διαδικασία check-in στο Park.

Όσον αφορά το προσωπικό του Pacific Park, το σύστημα προβλέπει τη διαχείριση της ποικιλίας των προϊόντων, των χρονοδιαγραμμάτων τιμολόγησης και των ειδικών προσφορών, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προσαρμοσμένων σελίδων προορισμού προώθησης. Οι διαχειριστές μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν παραγγελίες, να χειριστούν αιτήματα επιστροφής χρημάτων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία πωλήσεων και αναφορές αποθέματος γραμμωτού κώδικα, διασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία της πλατφόρμας.

Σχετικά με την ENKI Inc.

Η Enki Inc. δημιουργεί υψηλής ποιότητας και φιλικά, προς τον χρήστη, λογισμικά, παρέχοντας μοναδικά γραφικά σχέδια και ορίζοντας ακριβή τεχνικά μηνύματα επικοινωνίας. Ο κύριος στόχος της Enki Inc. είναι να βοηθήσει εταιρείες και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο να εκφράσουν τις ιδέες τους και να πραγματοποιήσουν τα οράματά τους.

 Σχετικά με την Apogee

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής, ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;