Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Μία παραγωγική χρονιά για το σύστημα παρακολούθησης OMS της Apogee
20 December, 2018

Η υποστήριξη του προγράμματος VB North Sea Region και του Online Monitoring System του κατέστησε το 2018 μια πολυάσχολη χρονιά για την Apogee. Kατά τη διάρκεια του έτους ολοκληρώθηκαν τέσσερις επιτυχείς προσκλήσεις υποβολής αιτήσεων.

Οι τελικές αποφάσεις λήφθηκαν σε δύο συνεδριάσεις της Διοικούσας Επιτροπής του Προγράμματος. Το OMS (Online Monitoring System) διευκόλυνε τη διαδικασία αξιολόγησης και ηλεκτρονικής ψηφοφορίας. Για την 7η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων αποφασίστηκε η έγκριση 12 νέων έργων καθώς και η παράταση 3 τρεχόντων. Επιπλέον, εγκρίθηκαν 10 νέες Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος από την 6η Πρόσκληση και οι υποψήφιοι θα είναι ευπρόσδεκτοι να υποβάλουν τις προτάσεις τους μέσω του OMS το 2019.

Νωρίτερα μέσα στο έτος, το OMS έλαβε 17 υποβολές πλήρων αιτήσεων στην 5η πρόσκληση, στις οποίες συμμετείχαν 200 εταίροι. Τέλος, 9 έργα έχουν εγκριθεί από τη Διευθύνουσα Επιτροπή του Προγράμματος διαθέτοντας περίπου 17,5 εκατ. € για πόρους ERD και Νορβηγικά κονδύλια. Επίσης, εγκρίθηκαν 5 Εκδηλώσεις Ενδιαφέροντος από την 6η Πρόσκληση. Ολόκληρη η διαδικασία υποβολής/αξιολόγησης/απόφασης διεκπεραιώθηκε από το διαδικτυακό μας σύστημα παρακολούθησης.

Τρεις ακόμη προσκλήσεις για έργα έχουν προγραμματιστεί για το 2019. Συγχαίρουμε όλα τα νέα έργα που επιλέχθηκαν κι ανυπομονούμε να στηρίξουμε την υλοποίηση των σχεδίων!

Η Apogee υποστηρίζει τις ψηφιακές λειτουργίες των προγραμμάτων IIIB, IVB και VB της Βόρειας Θάλασσας από το 2007. Το Online Monitoring System (OMS), το οποίο αναπτύχθηκε από την Apogee, καλύπτει τη συντριπτική πλειονότητα των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του Προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αιτήσεων και αξιολόγησης, της σύναψης συμβάσεων, της περιοδικής αναφοράς και της καθημερινής επικοινωνίας.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής ειδικά σε Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου, Διαχείριση Έργων, Εφαρμογές ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού, Συμβουλευτική και Ψηφιακό Μάρκετινγκ. Πολλοί από τους πελάτες της Apogee είναι οργανισμοί που σχετίζονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη, όπως το EIPA (Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Δημόσιας Διοίκησης), το Πρόγραμμα για την Περιοχή της Βόρειας Θάλασσας και το EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;