Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανανέωση αρχικής σελίδας Wineinmoderation.eu
19 December, 2019

H Apogee Information Systems ολοκλήρωσε την ανανέωση της αρχικής σελίδας της WIM, μιας διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης με έδρα τις Βρυξέλλες,την οποία η Apogee υποστηρίζει απο το 2013. Η σελίδα βασίζεται στην πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Apogee Essence CMS, που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα εύκολης προσθήκης, μεταβολής και διαγραφής κειμένων, φωτογραφικού υλικού, ενημερώσεων και όποιου αλλού περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Ο οργανισμός Wine in Moderation–Art de Vivre είναι ένα διεθνές πρόγραμμα με αντικείμενο το κρασί και σκοπό να εμπνέυσει ένα υγιεινό τρόπο ζωής, και να συμβάλει στην μείωση των προβλημάτων που σχετίζονται με το αλκοόλ. Ο WiM ιδρύθηκε από συλλόγους και εταιρίες που ασχολούνται με το κρασί και συντονίζονται από το πρόγραμμα "Wine in Moderation" .

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;