Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανανέωση ιστοσελίδας Wine Plus από την Apogee
20 April, 2018

Η ApogeeInformationSystems ολοκλήρωσε τη νέα ιστοσελίδα της WinePlus, μιας εκ των κορυφαίων εταιριών οινικής επικοινωνίας, την οποία η Apogee υποστηρίζει από το 2006. H Wine Plus είναι μία εταιρεία οινικής επικοινωνίας η οποία δημιουργήθηκε το 2002 από την Μαρία Νέτσικα, χημικό – οινολόγο, δημοσιογράφο οίνου και συγγραφέα. Με βαθιά γνώση και πρωτοποριακή προσέγγιση του αντικειμένου «κρασί και γαστρονομία», η Wine Plus διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην εκπόνηση δράσεων και προγραμμάτων προβολής και προώθησης οίνου και γαστρονομίας.

Η σελίδα βασίζεται στη πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Apogee Essence CMS, που επιτρέπει, μεταξύ άλλων, τη δυναμική διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα εύκολης προσθήκης, μεταβολής και διαγραφής κειμένων, φωτογραφικού υλικού και ενημερώσεων.

Μεταξύ των περιεχομένων της ιστοσελίδας περιλαμβάνονται άρθρα σχετικά με οινικές δοκιμές, γαστρονομία και τάσεις στο χώρο του κρασιού, ημερολόγιο οινικών εκδηλώσεων, δυνατότητα εγγραφής στο Wine Club THESSALONIKI '96, καθώς και παρουσίαση του περιοδικού Wine Plus Magazine, το οποίο μπορεί ο επισκέπτης να διαβάσει δωρεάν online. Η ιστοσελίδα συνδέεται και με την ιστοσελίδα της εκδήλωσης «Χάρτης των Γεύσεων», την οποία διοργανώνει η WinePlus κάθε χρόνο. Η ιστοσελίδα της εκδήλωσης έχει επίσης ολοκληρωθεί από την Apogee.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;