Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Σύστημα ερευνών για το North Sea Region Programme
23 April, 2010

H Apogee ανέπτυξε ένα σύστημα ερευνών για το North Sea Region Programme, επιτρέποντας την εύκολη δημιουργία και χρήση ερωτηματολογίων χρηστών μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος, όπως και την επιγενόμενη διαχείριση και ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιήσαμε τις δυνατότητες προσθήκης παραμετροποιημένων φορμών του Essence που επιτρέπει στους διαχειριστές της ιστοσελίδας να δημιουργήσουν ένα μεγάλο αριθμό αυτών, από απλές φόρμες επικοινωνίας μέχρι ολοκληρωμένα ερωτηματολόγια, όπως στην περίπτωση του NSRP. Οι φόρμες μπορούν να αποτελούνται από ποικίλα στοιχεία όπως, απλά πεδία, ενδείξεις ημερομηνίας κλπ. Οποιεσδήποτε ειδικές ανάγκες μπορούν επίσης να καλυφθούν καθώς το σύστημα του Essence είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο.

Το Essence αποτελεί ένα ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητές του οι εταιρικοί πελάτες μας μπορούν να βασιστούν σε υψηλές ταχύτητες αρχικής ανάπτυξης και αναβαθμίσεις κάθε είδους ακόμα και από μη καταρτισμένο τεχνικά προσωπικό.

Το North Sea Region Programme 2007-2013 εφαρμόζει πολιτικές αιχμής στο πεδίο της περιφερειακής ανάπτυξης μέσα από διακρατικά έργα. Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να διευρύνει το πεδίο περιφερειακής συνεργασίας με έμφαση σε έργα υψηλής ποιότητας με αναφορά στην καινοτομία, το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, τις αυτάρκεις και ανταγωνιστικές κοινότητες και στόχο τη μετατροπή της περιοχής της Βόρειας Θάλασσας σε ένα καλύτερο μέρος να ζεις, να δουλεύεις και να επενδύεις.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;