Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Επιτυχής διαχείριση του 5ου κύκλου αιτήσεων του NSRP
12 April, 2010

Βασισμένος σε λύση της Apogee, ο πέμπτος κύκλος αιτήσεων του North Sea Region Programme 2007-2013 ολοκληρώθηκε σήμερα. Συνολικά υποβλήθηκαν 17 πλήρεις αιτήσεις και 9 αιτήσεις παράτασης. Το σύνολο της διαδικασίας έγινε ηλεκτρονικά με τη χρήση μιας πλατφόρμας βασισμένης στο Essence που σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apogee Information Systems.

Το σύστημα διαχείρισης για το πρόγραμμα NSRP IVB έτρεξε με απόλυτη επιτυχία εδώ και πάνω από έναν χρόνο διαχειριζόμενο με απόλυτη επιτυχία την υποβολή, αξιολόγηση και καταγραφή όλων των διαδικασιών υλοποίησης των έργων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το Essence αποτελεί ένα ισχυρό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου που επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείριση κάθε ιστοσελίδας ή portal. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητές του οι εταιρικοί πελάτες μας μπορούν να βασιστούν σε υψηλές ταχύτητες αρχικής ανάπτυξης και αναβαθμίσεις κάθε είδους ακόμα και από μη καταρτισμένο τεχνικά προσωπικό.

Το North Sea Region Programme 2007-2013 εφαρμόζει πολιτικές αιχμής στο πεδίο της περιφερειακής ανάπτυξης μέσα από διακρατικά έργα. Πρωταρχικός στόχος του προγράμματος είναι να διευρύνει το πεδίο περιφερειακής συνεργασίας με έμφαση σε έργα υψηλής ποιότητας με αναφορά στην καινοτομία, το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, τις αυτάρκεις και ανταγωνιστικές κοινότητες και στόχο τη μετατροπή της περιοχής της Βόρειας Θάλασσας σε ένα καλύτερο μέρος να ζεις, να δουλεύεις και να επενδύεις.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;