Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Το Philips University συνεργάζεται με την Apogee Information Systems για την εγκατάσταση και διαχείριση School Management Λογισμικού
21 February, 2022

Η Apogee επιλέχθηκε για την εγκατάσταση και διαχείριση School Management Λογισμικού από το Πανεπιστήμιο Philips. Το Philips University είναι ένα ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό ίδρυμα, με έδρα την Κύπρο, που παρέχει μια ποικιλία απαιτητικών προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. Για πάνω από 40 χρόνια, φέρει εις πέρας το ακαδημαϊκό του έργο σε σύγχρονες, ειδικά ανεπτυγμένες εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες παρέχουν ένα διεγερτικά εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Η Apogee με γνώμονα τις καλύτερες στρατηγικές κι χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, υλοποίησε την πρόταση της η οποία βασίστηκε στις ανάγκες του ιδρύματος. Κάνοντας χρήση του Λογισμικού Gibon, παρέχει τη δυνατότητα επεκτάσεων του λογισμικού για παροντικούς και μελλοντικούς χρήστες του συστήματος ενώ, συγχρόνως, παρέχει απόλυτη ασφάλεια των ευαίσθητων προσωπικών τους δεδομένων. 

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Interreg Programme και EuroMed Justice. Η εταιρία έχει γραφεία στην Ελλάδα, το Λουξεμβούργο και την Ισπανία.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;