Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

North Sea Region Programme - Ολοκλήρωση της 4ης Φάσης
6 September, 2017

Η 4η Φάση του "North Sea Region Programme" επίσημα ολοκληρώθηκε στις 28 Αυγούστου όπου συνολικά υποβλήθηκαν 41 προτάσεις μέσω του Online Monitoring System (OMS) που αναπτύχθηκε και εξακολουθεί να υποστηρίζεται από την Apogee Information Systems.

Ολόκληρη η διαδικασία των αιτήσεων γίνεται αυστηρά μέσω του Online Monitoring System (OMS)  που καλύπτει την πλειοψηφία των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του προγράμματος όπως αιτήσεις, υποβολές, αξιολόγηση, περιοδικές αναφορές και επικοινωνία.

Η επιτροπή του Προγράμματος θα λάβει την τελική απόφαση για την έγκριση των υποβολών τον Νοέμβριο του 2017. Όσες αιτήσεις εγκριθούν, καλούνται να αναπτύξουν μια ολοκληρωμένη εφαρμογή κατά την 5η Φάση του Προγράμματος που ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου 2017 και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου 2018.

Στόχος του North Sea Region Programme είναι να υποστηρίξει και να εδραιώσει μια σταθερή οικονομική ανάπτυξη στην περιοχή διαμοιράζοντας 167 εκατομμύρια ευρώ για την περίοδο 2014-2020 βελτιώνοντας την διαχείριση διεθνών προγραμμάτων. 

Η Apogee υποστηρίζει ψηφιακά τις λειτουργίες των IIIB, IVB και VB North Sea Region Programmes από το 2007.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;