Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για την Traumacare
1 November, 2016

Η Traumacare δραστηριοποιείται στον τομέα των ιατρικών ειδών – μηχανημάτων και ειδών ατομικής υγιεινής και είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου πανελληνίως. Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι ανθρωποκεντρική και κύριο μέλημά μας είναι τόσο η θεραπεία, όσο και η καλύτερη ποιότητα ζωής του ασθενούς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που παρέχει η Traumacare περικλείουν τεχνογνωσία και εξειδίκευση αλλά και γνώση και κατανόηση των αναγκών των ασθενών.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;