Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ολοκλήρωση νέου κόμβου για την Art Tour με ενσωματωμένο online σύστημα έκδοσης εισιτήριων Apogee Voyager
12 December, 2017

H Apogee Information Systems ολοκλήρωσε τη νέα ιστοσελίδα του Τουριστικού Γραφείου ArtTour. Η σελίδα βασίζεται στη πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Apogee Essence CMS, που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα εύκολης προσθήκης, μεταβολής και διαγραφής κειμένων, φωτογραφικού υλικού, ενημερώσεων και όποιου άλλου περιεχομένου του κόμβου.

Σημαντικότερο χαρακτηριστικό του κόμβου είναι το ενσωματωμένο online σύστημα έκδοσης εισιτήριων χερσαίων προορισμών Apogee Voyager το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να διαχειρίζονται αποτελεσματικά τις υπηρεσίες τους, παρέχοντάς τους τη δυνατότητα ηλεκτρονικής έκδοσης εισιτηρίων και διαχείρισης όλων των πληροφοριών κρατήσεων.

Ο σχεδιασμός του Apogee Voyager εγγυάται τον άμεσο έλεγχο και εποπτεία των διαφόρων διαδικασιών από τον χρήστη ή εταιρεία. Χαρακτηριστικές δυνατότητες του συστήματος είναι κράτηση και ακύρωση θέσης, σχεδιασμός διάδρομων, αναφορές κρατήσεων, λίστες επιβατών και αποστολή υπενθυμίσεων με SMS. Μοντέρνο, λειτουργικό, αποδοτικό και εύκολα προσαρμόσιμο στις ανάγκες κάθε επιχείρησης, το Voyager χρησιμοποιείται με επιτυχία τα τελευταία 4 χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει εξυπηρετήσει περισσότερους από 300.000 επιβάτες σε περισσότερα από 10 δρομολόγια και 17.000 διαδρομές καθημερινά.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;