Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα Ιστοσελίδα για το EPSA 2011
19 January, 2011

Μετά από την επιτυχημένη έκδοση το 2009 η European Institute of Public Administration (EIPA) – με απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου την 1 Ιουλίου του 2008, και με την θεσμική και οικονομική υποστήριξη 11 Ευρωπαικών Θεσμών και της Ευρωπαικής Επιτροπής (Απασχόληση, Κοινωνικές Σχέσεις και Ισότητα Ευκαιριών με την υποστήριξη του DG Human Resources and Security) - θα οργανώσει για τρίτη φορά το "European Public Sector Award – EPSA 2011". Tο EPSA 2011 θα αποδοθεί στα πλαίσια του τελικού συνεδρίου για λύσεις στην δημόσια διοίκηση. που θα πραγματοποιηθεί στο Maastricht (NL) τον Νοέμβριο του 2011, υπό την αιγίδα της Πολωνικής Προεδρίας.

Η Apogee Information Systems με επιτυχία ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της νέας Ιστοσελίδας για το European Public Sector Awards, κάνοντας χρήση του Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου της, το Essence. Το Apogee Essence Web CMS  είναι ένα δομημένο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών και δεδομένων που επιτρέπει την γρήγορη, ευέλικτη και χωρίς δυσκολίες ανάπτυξη διαχείριση και συντήριση κάθε ιστοσελίδας. 

Οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές της Apogee παρέδωσαν μια λειτουργική Ιστοσελίδα, κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το EPSA 2011 και την διαδικασία των αιτήσεων.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;