Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η επίσημη ιστοσελίδα της Bonjour Design από την Apogee
20 September, 2008

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε και παρουσιάζει σήμερα την ιστοσελίδα της Bonjour Design, μιας από τις μεγαλύτερες συμβουλευτικές εταιρίες με εξειδίκευση στο name branding και τις στρατηγικές ανάπτυξης εταιρικής ταυτότητας.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας βασίστηκε στις δυνατότητες του Apogee Essence Content Management System με ιδιαίτερη έμφαση στην εύκολη πλοήγηση και την ολοκληρωμένη παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας ώστε η πληροφορία να είναι προσβάσιμη και κατανοητή από το μέσο χρήστη της ιστοσελίδας.

Η Bonjour Design αποτελεί μία από τις πλέον πρωτοπόρες επιχειρήσεις στην ελληνική αγορά διαμόρφωσης, σχεδίασης και ανάπτυξης επαγγελματικής ταυτότητας προσφέροντας υπηρεσίες αιχμής στους πελάτες της με το άρτια καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της και μέσω της αποκλειστικής της συνεργασίας για την ελληνική αγορά με την Zeitkronen Technik.

Η σχεδίαση του δικτυακού τόπου έγινε από κοινού από την Apogee και την Bonjour Design.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;