Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Ολοκλήρωση ιστοσελίδας του Magnesia Travel
6 October, 2017

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε την ανάπτυξη του κόμβου της νέας τουριστικής εταιρείας του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, MagnesiaTravel. Ο κόμβος του Magnesia Travel βασίζεται στη πλατφόρμα συστήματος διαχείρισης περιεχομένου Apogee Essence CMS, που επιτρέπει τη δυναμική διαχείριση της ιστοσελίδας με δυνατότητα εύκολης προσθήκης, μεταβολής και διαγραφής κειμένων, φωτογραφικού υλικού, ενημερώσεων και όποιου αλλού περιεχομένου του κόμβου.

Η ιστοσελίδα του Magnesia Travel σχεδιάστηκε ώστε να είναι responsive - με στόχο την βέλτιση εμφάνιση της σε όλες τις συσκευές – και επιτρέπει την αυτόματη απεικόνιση σε χάρτη κάθε αναφερόμενου δρομολογίου. Παρουσιάζει τους δημοφιλέστερους προορισμούς και τις προτάσεις του Magnesia Travel για εκδρομές εντός και εκτός Ελλάδας, επιτρέποντας παράλληλα στον επισκέπτη εύκολη αναζήτηση βάσει ημερομηνίας, προορισμού και κόστους. Επιπλέον, για όσους ενδιαφέρονται να μισθώσουν λεωφορείο, ο κόμβος περιέχει αναλυτικές περιγραφές των οχημάτων που προσφέρονται. Επίσης, στον κόμβο παρουσιάζεται το προφίλ, οι λοιπές προσφερόμενες υπηρεσίες και τα εταιρικά νέα του Magnesia Travel.

Η Apogee Information Systems ιδρύθηκε το 2005 και παρέχει υπηρεσίες πληροφορικής με ειδίκευση στη διαχείριση ηλεκτρονικού περιεχομένου, διαχείριση έργων, εφαρμογές e-learning, διαχείριση ανθρωπίνων πόρων, συμβουλευτική μελετών και ηλεκτρονικό marketing. Στο πελατολόγιο της είναι οργανισμοί που υπάγονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα Ηνωμένα Έθνη όπως η EIPA (European Institute of Public Administration), το North Sea Region Programme και EuroMed Justice.

 

 

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;