Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών του Νομού Μαγνησίας: Ανάπτυξη Ιστοσελίδας
7 June, 2013

Τα ΚΤΕΛ Υπεραστικών Γραμμών του Νομού Μαγνησίας εξυπηρετούν τις δημόσιες μεταφορές στον νομό Μαγνησίας και εδρεύουνστην πρωτεύουσα του νομού, τον Βόλο. Οι υπηρεσίες των λεωφορείων συμπεριλαμβάνουν την εξυπηρέτηση διαφόρων προορισμών από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές σε διάσημους τουριστικούς προορισμούς.

Το Ktelvolou.gr έχει ώς βασικό σκοπό να δώσει πρόσβαση στο ταξιδιωτικό κοινό στην online κράτηση εισιτηρίων για λεωφορεία. Εντωμεταξύ προσφέρει  άψογη εξυπηρέτηση πελατών και εγγύηση για κράτηση θέσεων, διασφαλίζοντας ετσι ότι όλοι οι πελάτες μπορούν να ενημερώνονται για αλλαγές των δρομολογίων σε πραγματικό χρόνο. Με ένα απλό και κατανοητό εργαλείο παρέχει στον επισκέπτη αποτελεσματική αναζήτηση για πίνακες αναχωρήσεων και την δυνατότητα να κάνει κράτηση του εισιτηρίου του.

Αντιστοίχως το μέχρι στιγμής περιεχόμενο της ιστοσελίδας συμπεριλαμβάνει πληροφορίες για τους Σταθμούς των λεωφορείων, την πολιτική που ακολουθούν με την μεταφορά των επιβατών και όλα τα απαραίτητα στοιχεία επικοινωνίας για καύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  and all the necessary phone and e-mail contacts for better service and correspondence to customers feedback.

Η Βάση Δεδμένων σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από την Apogee Information Systems, παρέχοντας μια custom-branded διεπιφάνεια διαχειριστή, χρησιμοποιώντας το Essence Web Content Management System, το οποίο συνεχώς βελτιώνεται. Η τελευταία έκδοση του Essence CMS, συμπεριλαμβάνει χαρακτηριστικά και επιλογές όπως εργαλεία ελέγχου του συστήματος, αναφοράς δεδομένων και επικοινωνίας , Συστήματα σύνθετης ευρετηριοποίησης και κρατήσεων.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;