Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Il Bottaccio Italy
14 January, 2009

Η Apogee ολοκλήρωσε με επιτυχία και παρουσιάζει τη νέα ιστοσελίδα του Botaccio. Το IL Bottaccio είναι ένα κομψό ξενοδοχείο που διαθέτει ένα εστιατόριο με εξαιρετικές γεύσεις. Η φιλοξενία που παρέχεται σους ταξιδώτες που αναζητούν το καλό φαγητό αντιστοιχίζεται σην ποιότητα της κουζίνας. Η ελευθερία των φιλοξενούμενων και ο σεβασμός προς τις συνήθειες και την ιδιωτική τους ζωή είναι δεδομένα. Με γνώμονα την ποιότητα των υπηρεσιών του Bottaccio η Apogee συντόνισε, σχεδίασε και υλοποίησε μια ιστοσελίδα η οποία αναδεικνύει μοναδικά αυτά τα ιδιαίτερα χαρακηριστικά.

Το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της Apogee το Essence, αξιοποιήθηκε πλήρως για τη δημιουργία ενός site που θα συμπεριλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και θα είναι εντυπωσιακό στο σχεδιασμό, ανάλογο του Bottaccio. Photo gallery και πολυμεσικές εφαρμογές σε flash  είναι ορισμένα μόνο από τα modules που χρησιμοποιήθηκαν για την ιστοσελίδα. Η τέχνη του Bottaccio αναπαραστάθηκε προσεκτικά μέσα από τη συλλογή φωτογραφιών και αναδεικνύεται όμορφα με τη χρήση του flash. Επιπρόσθετα, ενσωματώθηκε στην ιστοσελίδα ένα βίντεο εικονικής περιήγησης στο χώρο του ξενοδοχείου.

Συγκεντρώνοντας όλα αυτά μαζί, η Apogee ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή μιας ιστοσελίδας που θα αναφέρεται στην ταυτότητα και τις υπηρεσίες του Bottaccio χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.


Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;