Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

European Public Sector Awards 2017
14 February, 2017

Η Apogee ανακοινώνει την κυκλοφορία της ιστοσελίδας, της διαδικτυακής εφαρμογής και του συστήματος αξιολόγησης του European Public Sector Award (EPSA) 2017.

Το EPSA 2017 δέχεται αιτήσεις έως τις 13 Απριλίου του 2017. Δημόσιες υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη καλούνται να υποβάλλουν την καινοτόμα ιδέα τους κερδίζοντας αναγνώριση σε πανευρωπαικό επίπεδο. Από το ντεμπούτο του το 2007, το European Public Sector Award (EPSA) έχει λάβει, αξιολογήσει και συμβάλλει σε περισσότερες από 1000 δημόσιες εφαρμογές από 39 Ευρωπαικές χώρες και οργανισμούς.

Το EPSA 2017 έχει ως στόχο την επιβράβευση της καινοτομίας που οραματίζεται ο δημόσιος τομέας και της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προκλήσεων που έρχεται αντιμέτωπος.

Η Apogee με πάνω από 10 χρόνια εμπειρία σε έργα πληροφορικής και ιστού για οργανισμούς της Ευρωπαικής Ένωσης υποστηρίζει το EPSA από το 2009. Η πρόταση της Apogee παρείχε ένα σύστημα ολοκληρωμένο σε όλα τα στάδια του για την  διεκπεραίωση του διαγωνισμού : αιτήσεις, αξιολόγηση από επιλεγμένους ειδικούς και τελική απόφαση από την επιτροπή βράβευσης του EPSA.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;