Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Νέα ιστοσελίδα με εκτεταμένες δυνατότητες για το EIPA
14 October, 2009

Στην Apogee σχεδιάζουμε μοντέρνα και λειτουργικά sites που στόχο έχουν να κάνουν το WWW πιο όμορφο κόσμο πλοήγησης. Παρέχουμε προσαρμοσμένες λύσεις στους πελάτες μας σύμφωνα με τις ανάγκες τους. Δεν σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε απλά ένα νέο site. Το υποστηρίζουμε και το βελτιώνουμε διαρκώς προσθέτοντας νέες λειτουργικότητες. Μετά από μια μακροχρόνια συνεργασία με τo EIPA, η Apogee πρόσφατα επανασχεδίασε την ιστοσελίδα του οργανισμού κάνοντας την πιο χρηστική και ελκυστική προς το χρήστη προσφέροντας νέες δυνατότητες.

Με λίγα λόγια, φροντίσαμε και σχεδιάσαμε ξανά η διάταξη της σελίδας κάνοντας την πιο μοντέρνα, χωρίσαμε το περιεχόμενο σε 3 ξεχωριστά θέματα (πληροφορίες, σεμινάρια, δημοσιεύσεις) εφαρμόσαμε προχωρημένες μεθόδους αναζήτησης με φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων, προσθέσαμε λειτουργικότητα rss, κάναμε δυνατή την αγορά και απόκτηση ψηφιακών δημοσιεύσεων με χρήση καρτών αγοράς για ευκολότερη επεξεργασία, παρέχοντας παράλληλη τη δυνατότητα προεπισκόπησης των δημοσιεύσεων. Προσθέσαμε ένα ημερολόγιο για τις δραστηριότητες του EIPA και δώσαμε τη δυνατότητα προσωποποιημένων σελίδων χρήστη με πληροφορίες για τις αγορές των δημοσιεύσεων, για τις εγγραφές των σεμιναρίων με επιπλέον περιεχόμενο για τους εγγεγραμμένους χρήστες και διαχείριση των εγγεγραμμένων e-mail και όλα αυτά βασισμένα στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου της Apogee το Essence.

Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο, προσαρμοσμένο website το οποίο ικανοποίησε εμάς και τους συνεργάτες μας πλήρως. Δυναμικό και σωστά σχεδιασμένο, λειτουργικό και εύκολο στη χρήση αυτό είναι το νέο site του EIPA για τα σεμινάρια, τις δημοσιεύσεις και τις πληροφορίες του ινστιτούτου.
Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;