Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Σχεδίαση & Ανάπτυξη ιστοσελίδας για την Domus
30 December, 2011

Η “Domus”, μια εταρεία  σταθμός στο χώρο του επίπλου και της διακόσμησης για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο, εμπιστεύτηκε την Apogee Information Systems για την σχεδίαση και ανάπτυξη της ιστοσελίδας της, καθώς και για την παρουσίαση της ταυτότητάς της στο χώρο του διαδικτύου.

Στο κατάστημα “Domus”, Μητροπόλεως 113 στη Θεσσαλονίκη μπορεί κάποιος να δει τις τάσεις της μόδας και να γνωρίσει την αισθητική της κυρίας Μπέττυ Χασσόν. Στην ηλεκτρονική σελίδα της “Domus” οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν την εταιρεία καθώς και να δουν αντιπροσωπευτικά κομμάτια που μπορούν να βρουν στο κατάστημα, όπως έπιπλα, αντικείμενα σπιτιού, φωτιστικά κ.α. Πιο συγκεκριμένα θα δουν προϊόντα για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, για την ιδιωτική κατοικία, την τραπεζαρία, το υπνοδωμάτιο, το παιδικό δωμάτιο, το καθιστικό, το φωτισμό, τα εποχιακά προϊόντα καθώς και για γραφεία. Οι συλλογές της “Domus” από χειροποίητα μασίφ ξύλινα έπιπλα, καναπέδες, αντικείμενα, φωτιστικά κ.α. που βρίσκει ο χρήστης στις κατηγορίες των προϊόντων, απαρτίζονται από κατασκευαστές που έχουν συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες όπως οι “Blanc D’Ivoire”, “De Bournais”, “Country Corner”, “Pomax”, Serax” κ.α.

Η Apogee Information Systems Int. σχεδίασε την ιστοσελίδα της “Domus” και την ανέπτυξε χρησιμοποιώντας το νέο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου Apogee Essence. To Apogee Essence επιτρέπει την εύκολη συντήρηση, ανανέωση και διαχείρηση κάθε ιστοσελίδας, e-shop ή portal.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;