Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Σχεδιασμός λογότυπου για τους Rotary Mariners στη Βαρκελώνη
19 July, 2010

Η Apogee Information Systems ολοκλήρωσε με επιτυχία και παρουσιάζει το λογότυπο για τους Rotary Mariners στη Βαρκελώνη. Ως υπεύθυνη για το σχεδιασμό της εικόνας της οργάνωσης η Apogee δημιούργησε ένα απλό και κομψό λογότυπο βασιζόμενη στο ότι το εν λόγω πρέπει να κάνει καλή πρώτη και με διάρκεια εντύπωση. Ο σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια αξιοσημείωτη, αναγνωρίσιμη εικόνα στο μυαλό του πιθανού μέλους και ταυτόχρονα να μεταδώσει, στο βαθμό που είναι δυνατό, στοιχεία για την ταυτότητα της οργάνωσης.

H οργάνωση Barcelona Fleet of the International Yachting Fellowship of Rotarians (IYFR) εγκαινιάστηκε στις 14 Ιουλίου 2010. Σκοπό έχει να συγκεντρώσει τους Rotarians και τους συνεργάτες τους με ενδιαφέροντα προς τη θάλασσα και την ιστιοπλοϊα, οι οποίοι θέλουν να επενδύσουν στις διαπροσωπικές τους σχέσεις και να ενεργούν προς την κοινωνία με φιλανθρωπικές δραστηριότητες.

Ο στόλος ήδη αριθμεί 50 ιδρυτικά μέλη και θεωρείται ότι ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί εκθετικά στα επόμενα χρόνια.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;