Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Demeter Wine Emporium
26 February, 2010

Ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα, μεγάλο ή μικρό, είναι ξεχωριστό . Η εταιρεία Demeter Wine αποτελεί έναν πολυεθνικό διανομέα για προϊόντα κρασιού από όλο τον κόσμο κι αυτό το ιδιαίτερο στοιχείο της αναδείχθηκε μέσα από τον επίσημο δικτυακό της τόπο που παρουσίασε η Apogee.

Το Apogee Essence CMS, που συνιστά ένα δομημένο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών και δεδομένων,  επιτρέπει τη δημοσίευση περιεχομένου σε διαδικτυακές πλατφόρμες και συνεισέφερε στην παρουσίαση των προϊόντων κρασιού με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Αυτό που πραγματοποιήσαμε ήταν εξαιρετικά απλό. Ουσιαστικά πετύχαμε να αποσπάσουμε την προσοχή του επισκέπτη προσφέροντας του την δυνατότητα να κάνει κλικ στον κόσμο και στην επιθυμητή χώρα ανάμεσα σε όλες αυτές που διαθέτουν τις αγαπημένες επωνυμίες του.

Σε συνεργασία με την εταιρεία Manifesto-Design, οι διαχειριστικές ικανότητες του Essence CMS προσέφεραν μία ενημερωτική , δημιουργική ιστοσελίδα που κεδρίζει την προσοχή του χρήστη.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;