Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

CMS Λύση για το ReSPA
19 August, 2009

Στην Apogee αγαπάμε τα Open Source συστήματα. Γι αυτό και ιδιαίτερα συχνά χρησιμοποιούμε βιβλιοθήκες (όπως η jQuery) ή και ολόκληρα συστήματα (όπως το Horde) σε περιπτώσεις που δε θέλουμε να ξαναεφεύρουμε τον τροχό και μια λύση ανοικτού κώδικα καλύπτει τις ανάγκες μας.

Τα Open source συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση για να βγει ένα site online.  Κάποιες φορές όμως, καθώς η λογική των συστημάτων αυτών είναι να παρέχουν μια λύση για όλους, καταλήγουν σε πολύπλοκες και γεμάτες διεπιφάνειες με υπερβολικά χαρακτηριστικά που δε χρησιμοποιούνται ποτέ.

Πρόσφατα, ζητήθηκε από την Apogee η μετατροπή ενός τέτοιου site στην πλατφόρμα Essence. Μια μια τελική υλοποίηση διάρκειας λίγων ημερών (από τη μεταφορά της βάσης στο διαχωρισμό και ανανέωση του περιεχομένου) η Apogee παρείχε ένα site με την ίδια λειτουργικότητα με πριν αλλά με πολύ πιο συνεπή και εύχρηστη διεπιφάνεια διαχείρισης εξαλείφοντας την ανάγκη ενός εξειδικευμένου διαχειριστή για τη διαχείριση του περιεχομένου.


Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;