Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η ΤΡΟΧΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ

Βρείτε τα τελευταία νέα και επιτεύγματά μας. Μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας και να το λαμβάνετε μηνιαία στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.

ΝΕΑ

Η Apogee θα αναπτύξει το νέο διαδικτυακό σύστημα παρακολούθησης για το πρόγραμμα της περιοχής της Βόρειας Θάλασσας
1 June, 2021

Η Apogee Information Systems έχει ξεκινήσει να εργάζεται για τη δημιουργία μιας νέας έκδοσης του Συστήματος Online Monitoring System (OMS) του Προγράμματος Περιοχής της Βόρειας Θάλασσας για την επόμενη περίοδο του προγράμματος Interreg 2021-2027. Η Apogee βασίστηκε στην προηγούμενη εμπειρία της στην ανάπτυξη των συστημάτων παρακολούθησης για το Πρόγραμμα IVB (2007-2013) καθώς και για το Πρόγραμμα VB (2014-2020), για να υποβάλει με επιτυχία τον διαγωνισμό του Προγράμματος Περιοχής Βόρειας Θάλασσας για το νέο OMS.

Το νέο VIB OMS

Στόχος αυτής της νέας έκδοσης είναι να ενημερώσει το υπάρχον Online Σύστημα Παρακολούθησης, ώστε να μπορεί να παρέχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα όλων των λειτουργιών του έργου και του προγράμματος. Αυτό θα βελτιώσει την ικανότητα του προγράμματος να διαχειρίζεται και να επιβλέπει τις λειτουργίες του. Επιπλέον, η νέα έκδοση θα παρέχει βελτιωμένη ταχύτητα πρόσβασης σε πολλούς τύπους συσκευών, με αυξημένο εύρος λειτουργιών, σε ένα επανασχεδιασμένο περιβάλλον. Ο απώτερος στόχος είναι η ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και της χρηστικότητας του συστήματος.

Περαιτέρω στόχοι της νέας έκδοσης του OMS είναι η αυξημένη ασφάλεια, τα μέτρα ελέγχου ταυτότητας και η πλήρης ψηφιοποίηση όλων των διαδικασιών εφαρμογής. Η Apogee θα παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση ψηφιακής υπογραφής που ολοκληρώνει την κατάργηση της χρήσης χαρτιού ή σαρωμένων εγγράφων. Το νέο OMS θα επιτρέψει επίσης βελτιωμένη διαλειτουργικότητα δεδομένων με τον ιστότοπο του Προγράμματος καθώς και με άλλα συστήματα, για να βοηθήσει περαιτέρω τη διάδοση των αποτελεσμάτων του προγράμματος.

Σχετικά με το Πρόγραμμα της Περιφέρειας Βόρειας Θάλασσας

Το πρόγραμμα για την περιοχή της Βόρειας Θάλασσας υποστηρίζει διακρατικά αναπτυξιακά έργα από τις χώρες που αποτελούν την περιοχή της Βόρειας Θάλασσας της Ευρώπης. Ως μέρος της Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΕΤΠΑ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το πρόγραμμα φέρνει την καινοτομία στην περιοχή της Βόρειας Θάλασσας και βελτιώνει τις συνθήκες εργασίας και διαβίωσης στην περιοχή. Το πρόγραμμα χρηματοδοτεί διασυνοριακή συνεργασία για να ενθαρρύνει πράσινες και βιώσιμες ιδέες για τα 60+ εκατομμύρια ανθρώπους που ζουν στην περιοχή. Συνολικά 957 δικαιούχοι και από τις επτά χώρες εταίρους συμμετέχουν στα 73 έργα της Περιφέρειας της Βόρειας Θάλασσας της προγραμματικής περιόδου 2014-2020.

Κάθε έργο που χρηματοδοτεί το Πρόγραμμα Περιοχής Βόρειας Θάλασσας έχει ως κύριες προτεραιότητες την καινοτόμο σκέψη και τις επεκτάσιμες λύσεις. Το Πρόγραμμα συχνά εργάζεται σε πιλοτικά έργα και δοκιμές για την προώθηση της αποτελεσματικότητάς τους, καθώς και τελευταία τεχνολογία. Το πρόγραμμα για την περιοχή της Βόρειας Θάλασσας συμβάλλει στη δημιουργία μιας ισχυρής, πράσινης οικονομίας, βοηθώντας τους πρωτοπόρους να εφαρμόσουν τις ιδέες τους, μέσω έργων που ευθυγραμμίζονται με τις ευρωπαϊκές ατζέντες, όπως η Πράσινη Συμφωνία της ΕΕ. Το όραμα του προγράμματος είναι να οικοδομήσει μια ζωντανή περιοχή της Βόρειας Θάλασσας που θα αποτελέσει διεθνή κόμβο για βιώσιμα επιχειρηματικά μοντέλα.

Σχετικά με τα Πληροφοριακά Συστήματα Apogee

Η Apogee υποστηρίζει τις ψηφιακές λειτουργίες των προγραμμάτων IIIB, IVB και VB της Βόρειας Θάλασσας από το 2007. Το Σύστημα Παρακολούθησης IVB, που αναπτύχθηκε αρχικά από την Apogee το 2010, καλύπτει τη συντριπτική πλειοψηφία των λειτουργιών και δραστηριοτήτων του Προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της υποβολής αιτήσεων και της αξιολόγησης. συμβάσεις, περιοδικές αναφορές και καθημερινή επικοινωνία. Το 2015, η Apogee ανέπτυξε το VB OMS για το Πρόγραμμα 2014-2020 για την παρακολούθηση και τη διαχείριση μιας μεγάλης ποικιλίας πολύπλοκων διαδικασιών, συμπεριλαμβανομένων των εσωτερικών επικοινωνιών και της αναφοράς δικαιούχων.

Η Apogee Information Systems είναι μια κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας που ειδικεύεται στους αναδυόμενους επιχειρηματικούς τομείς και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες του σήμερα, συγκεκριμένα προσαρμοσμένες εφαρμογές ιστοτόπων και Διαδικτύου, λύσεις τεχνητής νοημοσύνης και ηλεκτρονικής μάθησης, Διαχείριση Έργων, Ανθρώπινο Δυναμικό Πληροφορικής και Υπηρεσίες Online Marketing. Η κύρια δραστηριότητά μας είναι η ανάπτυξη προσαρμοσμένων λύσεων λογισμικού με έμφαση στην κάλυψη των πραγματικών αναγκών εταιρειών και οργανισμών μεσαίου/μεγάλου μεγέθους. Η ομάδα των ειδικών μας αποτελείται από προγραμματιστές, σχεδιαστές και επιχειρηματίες στρατηγικής με εμπειρία σε εμπορικούς, μη εμπορικούς και εκπαιδευτικούς τομείς.

Σχετικά με τα Εξελικτικά Αρχέτυπα

Για το έργο OMS, η Apogee εφαρμόζει την εμπειρία της και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες Ιστού για την αναβάθμιση του συστήματος. Σε αυτή την προσπάθεια, η Apogee υποστηρίζεται από την Evolutionary Archetypes Consulting. Η EA είναι μια εταιρεία έρευνας και συμβούλων καινοτομίας. Η EA διερευνά και αναπτύσσει στρατηγικές, μεθόδους και εργαλεία καινοτομίας για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των εταίρων της. Ακριβή αποτελέσματα, ακριβής χρονισμός και μια συνεχώς διευρυνόμενη ομάδα ικανοποιημένων πελατών περιλαμβάνουν την αποστολή της EA. Η EA συμβάλλει με επιχειρηματική ανάλυση και τεχνική γραφή.

Ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας;